kozan.gr: Παράπονα για την ύπαρξη ακαθαρσιών σκύλων στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης

7 Μαρτίου 2020
21:06

Πολλά παράπονα συμπολιτών μας για την ύπαρξη ακαθαρσιών σκύλων στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης. Όπως αναφέρεται σε σχετική συζήτηση στη γνωστή ομάδα στο  facebook “Κοζανίτισσες Μαμάδες” πέρα από τα αδέσποτα ζώα το πρόβλημα εντοπίζεται και σε περιπτώσεις δεσποζόμενων σκύλων που ενώ συνοδεύονται από τους ιδιοκτήτες, αυτοί δε μεριμνούν να μαζέψουν τις ακαθαρσίες του ζώου τους όταν κάνει την ανάγκη του.

14 σχόλια

  • Ελληνικη καταντια….
    Εσεις οι σουπερ ρεπορτερς καντε καμια σοβαρη καταγγελια μπας κ σωθούμε γιατί η κοινωνία στεναζει εεεε!
    Κ για τους κηδεμόνες σκυλων που δεν σεβονται τα ζωακια τους ουτε τους γυρω τους να παίρνετε την δημοτικη αστυνομια να τους επιβαλλει τα αναλογα προστιμα γτ εξαιτιας τους τα πληρωνουν ολοι οι υπολοιποι ανθρωποι κ ζωα!

  • εύκολα λύνεται το θέμα. Η δημοτική αστυνομία ας κάνει την δουλειά της. έλεγχο στο πάρκο και όποιος κυκλοφορεί με το σκύλο του πρόστιμο!!! 200Ε. ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

  • Ποια δημοτική αστυνομία… εδώ δεν ελέγχει τις πέντε παρκίδες στην Παύλου Μελά για να ανεβαίνουν τα αστικά αλλά και τα αστικά, που όταν οι παρκίδες είναι άδειες δεν ανεβαίνουν.

  • βρωμισε το παρκο απο τα αδεσποτα κ τα δεσποζομενα!! να τους ριξει τους φιλοζωους κανα προστιμο η αστυνομια,

    Να κλεισει το παρκο για τα σκυλια!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.