kozan.gr: Α. Τερζοπούλου: “Αυτό που έζησα στο Δημοτικό Συμβούλιο και μου κακοφαίνεται πολύ είναι ότι δεν αναγνωρίζουν οι Συριζαίοι το χέρι συνεργασίας που εμείς προτείνουμε”

8 Μαρτίου 2020
06:56

 

“Αυτό που έζησα στο Δημοτ. Συμβουλιο και μου κακοφαίνεται πολύ είναι ότι δεν αναγνωρίζουν οι συριζαιοι το χέρι συνεργασίας που εμείς προτείνουμε, όλοι μαζί για το καλό του τόπου. Αν δεν είμασταν εμείς δηλαδή η μείζων αντιπολίτευση δεν επρόκειτο ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει εκπροσώπους ούτε στο ΚΟΙΠΠΑΠ ούτε στην ΚΕΔΕ του Δήμου Εορδαίας. Εμείς ψηφίσαμε για να εκλεγούν. Αλλά δυστυχώς υπάρχει τόση προκατάληψη..!”. Mε αυτά τα λόγια η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, Α. Τερζοπούλου, σχολίασε ανάρτηση συμπολίτη μας από την Πτολεμαίδα, στο facebook ο οποίος δημοσίευσε μια κακόγουστη κι ατυχής “γελιογραφία” με τον Τσώρτσιλ ” που “κυκλοφορεί”, τα τελευταία 2-3 χρόνια στο διαδίκτυο και στην οποία αναγράφεται: “Οι Συριζαίοι πρέπει να τρώνε ξύλο κάθε μέρα. Δεν έχει σημασία να ξέρεις το λόγο, τον ξέρουν αυτοί”.  Η ενέργεία της να σχολιάσει τα προαναφερόμενα σε μια τέτοια ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση άλλου συμπολίτη μας, όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω διάλογο.

 

4 σχόλια

  • Αφήστε τα κομματικά και τα δεξιά και τα αριστερά στην τοπική αυτοδιοίκηση και δη μέσα στο δημαρχείο του δήμου μας και ασχοληθείτε επιτέλους με τα ουσιώδη και τα ανησυχητικά που αφορούν το παρόν και το μέλλον της περιοχής ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Για αυτό εκλεγήκατε και εσείς και οι άλλοι που βρίσκετε εκεί.
    Υ.Γ Μαζέψτε και κανένα αδέσποτο δίπλα από το 11ο δημοτικό σχολείο και το 9ο δημοτικό παρακαλώ ή ενεργείστε να μαζευτούν πριν να έχουμε κανένα ατύχημα με μικρά παιδάκια.

  • ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ….

  • Το γεγονός ότι κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί σας θα έπρεπε να σας προβληματίζει….μονίμως δημιουργειτε θέμα χάριν εντυπωσιασμού τονίζοντας ότι μόνο εσείς είστε τίμια και όλοι οι άλλοι είναι οι εχθροί που σας καταδιώκουν…κάτι που άλλωστε φαινόταν από την προεκλογική σας εκστρατεία όπου κατηγορούσατε τους πάντες…..Φτάνει πια….υπάρχουν πιο ουσιαστικά πράγματα να ασχοληθείτε….κι όχι να κάνετε δηλώσεις απαντώντας σε ότι πετάει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….δεν αρμόζει άλλωστε στο προφίλ μορφωμένος και καταξιωμένης που διαλέξτε με θέρμη…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.