Η μπύρα Σούρδος ήρθε για να μείνει!

10 Μαρτίου 2020
19:36
Κανένα σχόλιο

Η οικογένεια της Ζυθοποιίας Περτσινίδη θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας για την πρωτοφανή τους στήριξη και το ενδιαφέρον τους τις τελευταίες ημέρες στο καινούργιο μας εγχείρημα στην Δυτική Μακεδονία. Η αποδοχή και η ανταπόκριση του προιόντος από τον κόσμο ήταν υπεράνω προσδοκιών και εκτιμήσεων, και αυτό μας ωθεί στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξή μας.
Η Ζυθοποιία Περτσινίδης και η τοπική μπύρα Σούρδος ήρθαν για να μείνουν και θα συνεχίσουν δυναμικά την παρουσία τους στα καταστήματα της περιοχής μας. Στα επόμενα σχέδια μας είναι η επέκταση των σημείων πώλησής μας σε όλη την Δυτική Μακεδονία και σε επιλεγμένα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κοζάνης για το ενδιαφέρον που έδειξε στην προσπάθεια μας και την βοήθειά του. Αν και τελικά τα σχέδιά μας για τις Αποκριές ακυρώθηκαν λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.
ΠΙΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.