Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Εορδαίας

13 Μαρτίου 2020
11:34

Το Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Δελφίνια» Πτολεμαΐδας, αφού έλαβε υπόψη την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας,στα πλαίσια εντατικοποίησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και προς αποφυγή διασποράς του κορωνοϊου COVID 19.

 Η αναστολή λειτουργίας θα ισχύσει από σήμερα 13-3-2020 μέχρι εκδόσεως νεότερης απόφασης και κατόπιν στάθμισης των δεδομένων που θα επικρατήσουν στη χώρα μας.

 

Δεν αναστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Εορδαίας.

 

Έπειτα από το 12066/Δ12341/11-3-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και δεδομένου ότι στα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων παρέχονται υπηρεσίες όπως σίτιση, νοσηλευτική, φροντίδα κ.α. οι οποίες είναι απολύτως αναγκαίες και όχι ψυχαγωγικού χαρακτήρα, το ΚΗΦΗ Δήμου Εορδαίας θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Ωστόσο εφόσον υπάρχει δυνατότητα συνιστάται η παραμονή των ωφελούμενων ηλικιωμένων στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

 

Σε κάθε περίπτωση η παροχή των αναγκαίων υπηρεσιών, από πλευράς των εργαζομένων του ΚΗΦΗ Δήμου Εορδαίας, θα γίνεται με χρονικό προγραμματισμό ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός των ωφελούμενων στον ίδιο χώρο.

 

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.