Σεβασμός λοιπόν (Γράφει η Κατερίνα Μαρκοπούλου)

15 Μαρτίου 2020
22:49

Σεβασμός λοιπόν …
Κοίτα να δεις … κι έρχεται εκείνη η ώρα που ο “Γιατρουδάκος” όπως έλεγες ότι τον πληρώνεις, Ζεί στην καρδιά της πανδημίας, με άπειρες δυσκολίες. Είναι η μόνη ελπίδα μας πλέον. ´Αυπνος εδώ και πολλές μέρες με λιγοστό φαγητό σε κάποιο μικρό διάλειμμα και με κίνδυνο της ίδια του ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Δεν τον ενδιαφέρει ποιόν κουράρει, τον ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά

Κι έρχεται εκείνη η ώρα ( όλα στην ώρα τους όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε ) που η νοσοκόμα που μέχρι χθές φώναζες στα επείγοντα, ότι τάχα δεν σου μέτρησε σωστά την πίεση, να είναι πάνω από το προσκέφαλό Σου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να σε φροντίσει . Σε κάθε σου ανάσα είναι εκεί!

Κι έρχεται η ώρα λοιπόν να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς , ποτέ δεν είναι αργά . Αλλωστε η μάχη τώρα ξεκίνησε και πρέπει όλοι μαζί να κερδίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να είναι το μεγάλο μας Στοίχημα.

Κι ένα μεγάλο συγνώμη επίσης για τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία τους “στολίσαμε”….

10 σχόλια

  • Πάρε ένα πιάτο
    Το πήρα
    Πέτα το στο πάτωμα
    Το πέταξα
    Έσπασε ?
    Έσπασε
    Ζήτα του συγνώμη
    Του ζήτησα
    Μπορεί να γίνει όπως πριν ?
    Όχι
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

  • ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛ
    ΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

  • Ήρθε η ώρα που οι νεοφιλελεδες θα παρακαλάνε για μια θεσουλα στις ΜΕΘ των κρατικών νοσοκομείων. Αυτών που τα παπαγαλάκια τους Μπάμπης και Άρης έλεγαν ότι πρέπει να γκρεμιστούν!
    Αυτοί είμαστε!

  • ΜΠΡΑΒΟ!!!ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΕΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ.Η ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

  • Πολύ σωστα!! Αλλα ας κάνουμε και μια τέτοια σκέψη για όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή(υπόλοιπους) !! Νοσηλευτές,διασώστες ΕΚΑΒ , φαρμακοποιούς, ανθρώπους που μεταφέρουν τα φάρμακα από τις φαρμακαποθήκες, υπαλλήλους των φαρμακείων, υπαλλήλους των σούπερ μαρκετς, εργαζόμενους στους φούρνους, αστυνομία και στρατό. Γιατι και αυτοί δεν σταματάνε ποτε και έχουν ν αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα.

  • Πάμε λοιπόν:
    21:00 κάθε ημέρα χειροκροτούμε τους γιατρούς
    21:15 κάθε ημέρα χειροκροτούμε τους φαρμακοποιούς
    21:30 κάθε ημέρα χειροκροτούμε τους νοσηλευτές
    21:45 κάθε ημέρα χειροκροτούμε τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ
    22:00 κάθε ημέρα χειροκροτούμε τους υπαλλήλους στα super market
    22:15 κάθε ημέρα χειροκροτούμε τους υπαλλήλους στα φαρμακεία
    22:30 κάθε ημέρα χειροκροτούμε όλους τους υπόλοιπους

    Κάποια στιγμή σε αυτήν την χώρα θα πρέπει να σοβαρευτούμε. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο εάν σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε στα ΑΚΡΑ, με ακραίες εκδηλώσεις θυμού, θαυμασμού, μοιρολατρίας, θλίψης, χαράς και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που μας έχουν φέρει εδώ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕΤΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ. Την δουλειά τους κάνουνε όπως την κάνουμε όλοι μας. Μην τρελαίνεστε με τα μοδάτα σκηνικά που στήνονται στο εξωτερικό μέσω social μηχανισμών αποβλάκωσης.

    • Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ!
      ΦΘΗΝΟΙ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!
      ΕΥΓΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΔΕΛΦΕ!

      • Καμία σχέση. Υποστηρίζω το ακριβώς αντίθετο (ιδιωτικοποίηση), με έλεγχο ωστόσο από το κράτος των ευαίσθητων τομέων της οικονομίας (υγεία, άμυνα, παιδεία, δίκτυα ενέργειας κτλ). Μάλλον δεν διάβασες καλά το σχόλιο καθώς καυτηριάζω την μιμητική και ξενόφερτη συμπεριφορά των συμπατριωτών μου (χειροκροτήματα στα μπαλκόνια τάδε ώρα και άλλα παρόμοια καραγκιοζιλίκια) ενώ αναφέρω την λανθασμένη και προβληματική συμπεριφορά στα “ΑΚΡΑ” που έχουμε ως λαός, με την ταυτόχρονη έκφραση ΑΚΡΑΙΩΝ συναισθημάτων ενώ λείπει παντελώς η λογική και ο αυτοέλεγχος. Ταυτόχρονα παραμένουμε παρτάκιδες με μηδέν αίσθημα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (σήμερα έβλεπα να αρπάζουν σαν τα νηστικά αρπακτικά τα αντισηπτικά χωρίς να σκέφτονται τους επόμενους που μπορεί να τα χρειάζονται πιο πολύ). Μάσκες και γάντια όλοι όσοι βγαίνουν έξω και κλείσιμο στα σπίτια. Υ.Γ Πόσο θα περιμένουμε ως κοινωνία 5 ρασοφόρους να αποφασίζουν για την δημόσια υγεία ;/ Οι ρασοφόροι είναι από όλες τις θρησκείες και τα δόγματα για να μην παρεξηγηθώ.

    • Και κάθε μέρα ώρα 21,00 θα πρέπει να βγαίνουμε στα μπαλκόνια και να μουτζώνουμε τον Έλληνα παρτάκια, ξερόλα ,εγωιστή, ραγιά, απείθαρχο κλπ,κλπ. μπας και αλλάξουμε κάποια στιγμή μυαλά και συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπό μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.