Λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Εορδαίας

16 Μαρτίου 2020
10:15
Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια των εκτάκτων μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊου COVID 19 και κατόπιν απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, από σήμερα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Εορδαίας  θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 7.30 έως 15.00.

Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού), για να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός, έτσι ώστε να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών.

Το ΚΕΠ Δήμου Εορδαίας βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα επί της οδού Νοσοκομείου 21 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής : 2463055570 και 2463055571

Ο Δήμος Εορδαίας επαναλαμβάνει την οδηγία προς τους δημότες του να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στις οικίες τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, συμβάλλοντας από πλευράς τους στα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.