Τα Νομαρχιακά τμήματα Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας, της  ΑΔΕΔΥ Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό της χώρας

16 Μαρτίου 2020
12:34
Κανένα σχόλιο

Τα Νομαρχιακά τμήματα Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας, της  ΑΔΕΔΥ Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό της χώρας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στη λαίλαπα του κορονοϊού, υπηρετώντας τις αξίες όπως η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός, η ευθύνη, η εμπιστοσύνη, η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, οι οποίοι με αξιοσημείωτη αυτοθυσία σώζουν κυριολεκτικά ανθρώπινες ζωές  χωρίς να διστάζουν να βρεθούν και  αυτοί θύματα της ασθένειας.

Η Χώρας μας όπως όλες οι χώρες του κόσμου βρίσκεται μπροστά σε μία υγειονομική απειλή με απρόβλεπτες επιπτώσεις. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο και πρέπει να δοθεί μάχη με το χρόνο για να θωρακιστεί το υγειονομικό σύστημα προκειμένου να αναχαιτίσει την εξάπλωση του ιού. Για να επιτευχθεί αυτό οφείλουμε ως κοινωνία και ο καθ’ ένας μας χωριστά να συναισθανθούμε την σοβαρότητα της κατάστασης πειθαρχώντας στα μέτρα των ειδικών.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.