kozan.gr: Ώρα 19:10: Λ. Μαλούτας, πριν από λίγο, στο kozan.gr: “Παρακαλώ όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να είναι σε επιφυλακή, να παρακολουθούμε όλοι τις οδηγίες που δίνονται, έτσι ώστε όλοι μαζί να πορευτούμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε αυτή την πορεία” – Ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες του Δήμου Κοζάνης (Hχητικό)

16 Μαρτίου 2020
19:49

 

Στο kozan.gr, μίλησε λίγο μετά τις 19:00, το βράδυ της Δευτέρας 16/3, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας. “Παρακαλώ όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να είναι σε επιφυλακή, να παρακολουθούμε όλοι τις οδηγίες που δίνονται, έτσι ώστε όλοι μαζί να πορευτούμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε αυτή την πορεία”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενημερώνοντας για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες του Δήμου Κοζάνης.

 

10 σχόλια

  • Και πως να προσέχουμε αφού πρέπει να πάμε για δουλειά η τα κλείνετε όλα η θα υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης απλά πράματα

  • Θέλω να πιστεύω ότι στο Δημοτικό ωδείο ο δήμαρχος θα σκεφθεί με σύνεση και λογική και δε θα ζητήσει δίδακτρα για το Μάρτιο,ούτως η άλλως ακριβά δίδακτρα έχει,το Μάρτιο που θα είναι κλειστά και για όσο είναι κλειστό θα είναι παράλογο να ζητηθούν δίδακτρα.

  • Γάντια και καθαρισμός στα σούπερ μάρκετ,δεν τηρούνται παντού τα μέτρα.απολυμανση σε παγκάκια και κάδους σκουπιδιών.πλυσιμο πεζοδρομίων με αντισηπτικο υγρό καθαρισμού,το μένουμε μέσα από μόνο του ως σύνθημα δεν στέκει.καποια πραγματα είναι απαραίτητο να γίνονται εκτός σπιτιού,για όταν λοιπόν βγει κάποιος έξω κι αφού φοράει τα γάντια του και τη μάσκα του, χρειάζεται και στο δρόμο να είναι καθαρά.και τονίζω,δεν τηρούνται τα μέτρα σωστά στα σούπερ μάρκετ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.