Μετά από εκτεταμένες και επίμονες παρεμβάσεις, αύριο Τετάρτη 25/3, ιατρός θα επισκεφθεί τα χωριά της Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς για να πραγματοποιήσει διαγνωστικούς ελέγχους σε κατοίκους που κρίνεται αναγκαίο.

24 Μαρτίου 2020
11:49
Κανένα σχόλιο

Με την αριθ. 8831/16-03-2020 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τα χωριά Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς, τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Από την πρώτη στιγμή η δημοτική αρχή, προσπάθησε να εξασφαλίσει είτε μέσω των κρατικών αρμοδίων φορέων είτε μέσω του ιδιωτικού τομέα υγείας, την επίσκεψη ιατρού και την διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων στους κατοίκους  των χωριών Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς. Μετά από εκτεταμένες και επίμονες παρεμβάσεις προς τους φορείς που διαχειρίζονται την υγειονομική κρίση της πανδημίας, ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 25-03-2020, ιατρός θα επισκεφθεί τα χωριά της Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς για να πραγματοποιήσει διαγνωστικούς ελέγχους σε κατοίκους που κρίνεται αναγκαίο. Προσωπικό του Δήμου θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους κατοίκους, προκειμένου να τους ενημερώσει  σχετικά με τον τρόπο προσέλευσή τους και την διενέργεια της εξέτασης σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και πρωτόκολλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.