kozan.gr: Στην αγορά τεσσάρων σημαντικών οχημάτων προχωρά ο Δήμος Σερβίων – Θα αγοραστούν 3 φορτηγά, 1 υδροφόρο όχημα κι ένα απορριμματοφόρο

27 Μαρτίου 2020
15:17

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην προμήθεια ενός (1) φορτηγού ανοικτής καρότσας με ανατροπή, δύο (2) μικρών φορτηγών ανοικτής καρότσας με ανατροπή, ενός (1) μικρού υδροφόρου οχήματος και ενός (1) απορριμματοφόρου οχήματος, του Δ. Σερβίων από το Ελεύθερο Εμπόριο ποσού 409.000 ευρώ και 150.000 αντίστοιχα, για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου στην εκτέλεση του έργου της, προχωρά ο Δήμος Σερβίων.

Η προμήθεια θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Σερβίων για το  οικονομικό έτος 2020.

3 σχόλια

  • Θα αγοράσετε απορριματιφορο ενώ έχετε ιδιώτη εργολάβο για την καθαριότητα; Μήπως του κάνετε δώρο και τα γάντια;

    • και ποιος θα αγοράσει απορριμματοφόρο ο εργολάβος?όταν τελειώσει η σύμβαση και έρθει άλλος εργολάβος τι θα το κάνει?

  • Το απορριματοφόρο κάνει 150.000 και σας τα εδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου. Η αγορά ενός (1) φορτηγού ανοικτής καρότσας με ανατροπή, δύο (2) μικρών φορτηγών ανοικτής καρότσας με ανατροπή, ενός (1) μικρού υδροφόρου οχήματος κάνουν 409.000; Ποιος έκανε το λογαριασμό; Τόσα θα δίνατε αν ήταν για τις προσωπικές επιχειρήσεις σας;
    Ένα φορτηγό με ανατροπή το πολύ 100.000. Δυο μικρά αγροτικά επαγγελαμτικά αυτοκίνητα από 25.000 άρα 50.000 και ένα μικρό υδροφόρο όχημα 30.000. Σύνολο 180.000 €. Ως τα 409.000 είναι πολλά τα λεφτά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.