kozan.gr: Χ. Τσεβεκίδης (Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης): “Σχεδόν το σύνολο των γυναικολόγων (ελευθέρων επαγγελματιών) θα είναι, σύντομα, στη διάθεση οποιασδήποτε εγκύου η οποία νιώθει ένα άγχος να προσεγγίσει το νοσοκομείο. Θα μπορεί να δεχτούν ερωτήσεις κι οτιδήποτε άλλο θελήσουν, ως ιατρική συμβουλή, οι ενδιαφερόμενες – Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον να καλύψουμε, από πλευράς γιατρών, τις αιμοδοσίες” (Βίντεο)

27 Μαρτίου 2020
17:53

 

Κοινή συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραχώρησαν, σήμερα Παρασκευή 27/3, λίγο μετά τις 16:45, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Τοπαλίδης Ηλίας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Κεραμάς θεόδωρος, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Γκοβεδάρος Χαρίσιος και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ασλανίδης Πρόδρομος. Λόγω των συνθηκών η συνέντευξη έγινε διαδικτυακά και οι Δημοσιογράφοι έθεσαν τις ερωτήσεις τους.

 H ερώτηση που έθεσε το kozan.gr ήταν η ακόλουθη:Κύριε Τσεβεκίδη, αν εξαιρέσουμε εσάς κι ενδεχομένως 2-3 συναδέλφους σας που βοηθούν με τον τρόπο τους αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο, μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει – η τουλάχιστον δε γνωρίζουμε – άλλα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης (που είναι και πολλά) να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε κάποια οργανωμένη εθελοντική δράση που, για παράδειγμα, θα μπορούσε να αφορά είτε την παροχή χρηστικών πληροφοριών, δια τηλεφώνου, σε όποιο συμπολίτη μας χρειαστεί να αναζητήσει ιατρικές συμβουλές σε περίπτωση που νοσήσει ή υποπτευθεί ότι νοσεί από κορωνοίο (και δεν έχει, για παράδειγμα, κάποιο προσωπικό γιατρό είτε αδυνατεί να έχει λόγω οικονομικής δυνατότητας) ή ακόμη και με τη συμμετοχή τους σε μια λίστα (αναμονής ή έκτακτης ανάγκης) αν προκύψει πρόβλημα με τα νοσοκομεία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και χρειαστεί να τα ενισχύσουν. Το σχόλιό σας”.

Δείτε τι απάντησε ο κ. Τσεβεκίδης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.