kozan.gr: Την Κυριακή το πρωί 29/3, θα  πραγματοποιηθεί, στο Δημαρχείο Κοζάνης, συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα με την υπεύθυνη του  ΕΟΔΥ Βορείου Ελλάδος, τον πρόεδρο του  Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κοζάνης και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης (Βίντεο)

27 Μαρτίου 2020
22:57

 

 Την Κυριακή το πρωί 29/3, θα  πραγματοποιηθεί , στο Δημαρχείο Κοζάνης, συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα με την υπεύθυνη του  ΕΟΔΥ Βορείου Ελλάδος, τον πρόεδρο του  Δ.Σ. του Νοσοκομείου και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου ανασκόπηση για τα ανοιχτά ζητήματα με τον κορωνοϊο στη περιοχή μας. Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του WEST , το βράδυ της Παρασκευής 27/3.

Για τη μεταφορά στο Youtube kozan.gr

18 σχόλια

    • Η αλήθεια είναι ότι ο Βαγγέλης είναι μάγκας. “Συνεργάστηκε” με
      ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
      ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
      ΜΑΛΟΥΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

  • Αφού θα συμμετάσχει ο Στέργιος μένουμε ήσυχοι. Ίσως οι άλλοι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται, να κάτσουν στο σπίτι τους.

  • Όλοι παρατηρούμε ότι τα προβλήματα που προκύψανε από τον κορονοϊό αποδεικνύουν για νέο νέο σύγχρονο νοσοκομείο με χωρους και επιστημονικες δυνατότητες.
    Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αντί το νέο νοσοκομείο να είναι απαίτηση όλων των πολιτων του Δήμου Κοζάνης το πολιτικό προσωπικό να συμβιβάζεται με μία προσθήκη που δεν επιλύει κανένα μα κανένα πρόβλημα.

    • 09:06
      Εσύ περίμενε άμα θες 30 χρόνια! Εγώ όπως και πολλοί άλλοι θα νοσηλευτούμε στην παλιά πτέρυγα εξαιτίας σου και εξαιτίας μερικών άλλων σαν κι εσένα!

      • Δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά νομίζω ότι η καραντίνα σε πείραζε . Ο σχολιαστής λέει απλά ότι θέλει νέο νοσοκομείο εσύ που κατάλαβες τι ψηφίζει και ότι αυτός που ψήφισε ……..

        • Δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά μάλλον εσένα πείραξε η καραντίνα και δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβαζεις

  • Δήμαρχε πως πολύ καλά καταλαβαίνεις δεν γίνεται να μη είναι πρώτη προτεραιότητα το νέο νοσοκομείο στην πόλη μας . Άσε αυτά που έκανες πριν , δεν θέλουμε νέα πλατεία θέλουμε νοσοκομείο . ΟΧΙ ξανά μανα επέκταση στο ύπαρχων . ΝΕΟ νοσοκομείο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.