kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Κανόνες χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε δημόσιους χώρους»- Τοποθετούνται 4 ακόμη απινιδωτές στην Πτολεμαΐδα (Φωτογραφίες-Βίντεο)

26 Μαρτίου 2017
18:44

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας, (ιατρών, νοσηλευτών, πληρωμάτων ασθενοφόρων, παραϊατρικό προσωπικό), αλλά και των πολιτών, η Αντιπεριφέρεια Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας,  ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Κανόνες χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε δημόσιους χώρους».

Στην Πτολεμαΐδα αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο απινιδωτές,  ο ένας στην αστυνομία και ο άλλος στο ΚΑΠΗ, και έχουν σχεδιαστεί να τοποθετηθούν άλλοι τέσσερις,  όπου έχουν χαρτογραφηθεί  και έχουν βρεθεί και οι ομάδες οι οποίες θα υποστηρίξουν τους αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές. Τα τέσσερα νέα σημεία που θα τοποθετηθούν είναι,  στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας όπου το Σαββατοκύριακο  θα εξυπηρετεί και το γήπεδο, στο πολιτιστικό κέντρο, στο δημοτικό κολυμβητήριο και στην λαϊκή αγορά. Δείτε φωτογραφίες & βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.


2 σχόλια

  • Πολυ αυτοπροβολη ρε παιδια … Φτανει .. Καλως ο εθελοντισμος αλλα εσεις δινεται πιο πολυ χρονο στις προβολες παρα στον εθελοντισμο.. Καλα κανετε τις ενημερωσεις σας αλλα μην τις διαφημηζεται εσεις οι ιδιοι.. Προεδρε στο εχω πει και προσωπικα.. Σου εχω πει οτι καποιοι το κανουν και για προσωπικες προβολες..

    • O κ. Σιδερης Γιάννης, Αντιπρόεδρος της ΣΥΡΑΚΟΖ, επικοινώνησε μαζί μας (kozan.gr) και μας διευκρίνισε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον παραπάνω ανώνυμο που υπογράφει ως Γιάννης Σιδέρης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.