kozan.gr: Ο διοικητής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Σ. Παπασωτηρίου: “Η χειρόγραφη επιστολή της κυρίας από τη Δαμασκηνιά, που χθες άφησε, στο χώρο νοσηλείας της, μετά από το εξιτήριο που πήρε, με έχει συγκινήσει”

28 Μαρτίου 2020
16:12

Πραγματικά αισθάνομαι πολύ περήφανος για τους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας. Η χειρόγραφη επιστολή της κυρίας απο τη Δαμασκηνια που χθες άφησε στο χώρο νοσηλείας της μετά από το εξιτήριο που πήρε με έχει συγκινήσει.
Κερδήθηκε μια μάχη η προσπάθεια συνεχίζεται με υπευθυνότητα ψυχραιμία και σύνεση.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Νοσοκομείου μας χωρίς να ξεχωρίζω κανέναν.
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς μας.
Συνεχίζουμε δυνατά και προσωπικά θα είμαι αδιαμαρτύρητα Δίπλα σας Συνεχώς.
Μένουμε στο Σπίτι για το καλό όλων μας!

Σταυρος Παπασωτηριου

 

 

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.