Γ. Κορεντσίδης: “Κάνω νέα έκκληση στους δημότες και τους πολίτες της περιοχής. Τηρήστε πιστά και εφαρμόστε τις οδηγίες και μείνετε μέσα. Προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας. Σώζουμε ζωές”

28 Μαρτίου 2020
19:55

Κάνω νέα έκκληση στους δημότες και τους πολίτες της περιοχής. Τηρήστε πιστά και εφαρμόστε τις οδηγίες και μείνετε μέσα. Προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας. Σώζουμε ζωές.

Θέσαμε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για μία ακόμη φορά, όλα τα στοιχεία για την κρισιμότητα της κατάστασης. Τόσο για την δραματική αύξηση ροής των διαγνωσμένων κρουσμάτων, όσο και για τη δυσχερή λειτουργία του Νοσοκομείου Καστοριάς.

Η απόφαση για οποιαδήποτε λήψη πρόσθετων μέτρων για τη περιοχή μας, είτε αυτό λέγεται Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης, είτε λέγεται Καραντίνα, βρίσκεται πλέον στα χέρια των πλέον αρμοδίων φορέων. Του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Εμείς, οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την πρώτη στιγμή βλέπαμε και προβλέπαμε την επιδείνωση της κατάστασης και απευθυνθήκαμε με όποιο μέσο διαθέταμε, είτε γραπτώς, είτε προφορικώς και δημοσίως σε κεντρικό επίπεδο και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό του Πρωθυπουργού της χώρας. Τώρα, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, αναμένουμε και πάλι τις όποιες οδηγίες, κατευθύνσεις και αποφάσεις.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό και κατανοητό όμως και από τους πολίτες, το τι σημαίνει Μένουμε Σπίτι και να μη κινούμαστε άσκοπα, παρ’ όλα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν. Κάνω νέα έκκληση στους δημότες και τους πολίτες της περιοχής. Τηρήστε πιστά και εφαρμόστε τις οδηγίες και μείνετε μέσα. Προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας. Σώζουμε ζωές. Γιάννης Κορεντσίδης #ΜένουμεΣπίτι

2 σχόλια

  • Άλλος αυτός, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να καλύψετε όλοι το πισινό σου. Σας έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ την μπανανοφλουδα και εσείς πέσατε πάνω σαν γκαβαδια, παίξατε το παιχνίδι τους μαζί με τον Σαββόπουλο και τώρα που καταλάβατε πως την πατήσατε, σαν τα ποντίκια τρέχετε να ρίξετε την ευθύνη αλλού, γιατί αν ζητήσετε καραντίνα θα φάτε το κράξιμο του αιώνα. Μάγκας ο Κασαπίδης κράτησε σταθερή στάση από την αρχή και τώρα σου λέει κάνε μου εισήγηση και εγώ το ζητώ από την κυβέρνηση.

    • Μεγάλη μαγκιά, τεράστια… Ο κόσμος πεθαίνει και αυτός (κατά τα λεγόμενά σου) ζητά εισήγηση… Ποιος κήρυξε τη Δαμασκηνιά και τη Δραγασιά σε έκτακτη ανάγκη; Υπήρξε εισήγηση και από ποιον; Πόσοι ακόμα πρέπει να πεθάνουν για να σταματήσουν οι τακτικιαμοί και να ασχοληθεί η Περιφέρεια με το θέμα της Καστοριάς; Το μηχάνημα δε που θα κάνει το τέστ και θα αγοράσει η Περιφέρεια, θα εγκατασταθεί στην Κοζάνη. Λογικό, αφού στην Κοζάνη έχει 4 κρούσματα και στην Καστοριά 44.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.