Δ.Ε.ΤΗ.Π.: Συνέχιση περιορισμένης λειτουργίας της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας – Η θέρμανση παρέχεται κανονικά

30 Μαρτίου 2020
11:32
Κανένα σχόλιο

 

Λόγω του μέτρου προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών για την  αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, συνεχίζεται η περιορισμένη  λειτουργία όλων των τμημάτων της Τηλεθέρμανσης από την Δευτέρα 30/3/2020 μέχρι νεώτερης απόφασης της Πολιτείας.

Η θέρμανση παρέχεται κανονικά. 

Η πληρωμή των λογαριασμών στο διάστημα απαγόρευσης κυκλοφορίας θα γίνεται ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικές συναλλαγές (e-banking) και  στα ταμεία  των τραπεζών, με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στο έντυπο του Λογαριασμού.

Οι λογαριασμοί Μαρτίου-Απριλίου δεν θα είναι μηνιαίοι, αλλά θα εκδοθεί ένας, ΤΕΛΙΚΟΣ Λογαριασμός με αυξημένο χρόνο εξόφλησης, κατά το τέλος λειτουργίας της  φετινής περιόδου.

Σε περίπτωση βλάβης: οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο 24630 55745.

Διευκρινίσεις για λογαριασμούς : στο τηλέφωνο 24630 55743.

Επικοινωνία με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) : dhptol@otenet.gr

Ευχόμαστε σε όλους υγεία. Παρακαλούμε να σεβόμαστε τις Οδηγίες των αρμόδιων αρχών και να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.