kozan.gr: Μία διακομιδή, πριν από λίγο, ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού (γυναίκα), από το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης – Τελειώνουν, σιγά σιγά, οι μάσκες στο ΕΚΑΒ Κοζάνης – Τι άλλο δηλώνει στο kozan.gr o Πρόεδρος των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας (Ηχητικό)

1 Απριλίου 2020
15:35

 

Μία διακομιδή, πριν από λίγο, ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού (γυναίκα), από το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. To kozan.gr σε συνεργασία με το Ράδιο Σιάτιστα, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Θ. Σαραφίδη ο οποίος και μας μίλησε:

 

11 σχόλια

  • Ειμαστε για κλαματα.Κανεις μα κανεις σ`αυτην την πολη με τα υψηλα εισοδηματα (ειμαστε απο τις πλουσιοτερες πολεις τις Ελλαδας)δε μπορει να κανει μια δωρεα;Κριμα και παλι κριμα να μεινουμε χωρις μασκες.Υποψιαζομαι πως στα σπιτια αρκετων υπαρχουν κουτες.

    • εισαι σοβαρος, για ποια υψηλα εισοδηματα λες??
      απο τον εαυτο σου κρινεις??

      κ γιαιτ να κανει ο κοσμος δωρεα?? το κρατος που ειναι?? οτι υλικο μας δειχνουν τα καναλια απο δωρεες ειναι! εκατομυρια μασκες ηρθαν!! που πηγαν

      • Βλέπεις παγκόσμιος τι γίνεται ; Κράτη όπως η Ιταλια απο τα πλουσιότερα παγκόσμιος και έχουν ελλείψεις. Οποίος μπορεί να προσφέρει καλα θα κάνει. Απο γκρίνια και μίζερους ανθρώπους χορτάσαμε

    • 15:45 οι φτωχοί προσφέρουν οι πλούσιοι τα κάνουν μασούρια. Οι κύριοι που σχολιάζουν αρνητικά είναι απο τους έχοντες και φοβούνται μην χάσουν κανένα ευρώ

    • Πες τε και εμένα ποιοι έχουν κούτες με μάσκες γιατί είμαι ογκολογικος ασθενής και δεν βρίσκω. Μη τρελαθουμε

  • Άρα επειδή έχουμε κρατήσεις για την υγεια μας να μην δίνουμε αίμα ας κάνει εισαγωγές το κράτος , τα σκουπίδια θα τα πετάω στον δρόμο γιατί τόσα δημοτικά τέλη πληρώνω κ π α. Ευτυχώς είστε λίγοι κκ´

  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Ν ΑΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!

  • Ό,τι μέτρο πήρε ο πρωθυπουργός, και η στιγμή που το πήρε ήταν, γιατί Ο ΙΔΙΟΣ απαξίωσε τη δημόσια υγεία, Ο ΙΔΙΟΣ ξεκίνησε την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων νοσοκομείων, Ο ΙΔΙΟΣ απέλυσε χιλιάδες γιατρούς το 2013 και ακύρωσε την προκύρηξη του 2019 για προσλήψεις 4000 γιατρών.
    ΉΞΕΡΕ λοιπόν το χάλι της δημόσιας υγείας.
    Τρέξτε να χειροκροτήσετε, αυτούς που σας κατέστρεψαν !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.