Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης: “Όσο διαρκούν αυτές οι καιρικές συνθήκες το έλλειμμα καλύπτεται με τη λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής στη μέγιστη ισχύ και με μεγάλη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης”

2 Απριλίου 2020
12:42

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές της πόλης της Κοζάνης και του οικισμού Ν. Χαραυγής και της ΖΕΠ, ότι από τις 23/03/2020 λειτουργεί μόνο μια μονάδα του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, ενώ θα έπρεπε να λειτουργούν δύο (2) μονάδες του ΑΗΣ σ’ αυτές τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειμμα θερμικού φορτίου.

Όσο διαρκούν αυτές οι καιρικές συνθήκες το έλλειμμα καλύπτεται με τη λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής στη μέγιστη ισχύ και με μεγάλη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης.

Αυτό έχει σαν συνέπεια, στην πρωινή καθώς και στην απογευματινή αιχμή ζήτησης θερμικού φορτίου, να υπάρχει δυσλειτουργία σε ορισμένους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης, οι οποίοι βρίσκονται στα άκρα του δικτύου και οι οποίοι θα πρέπει να διευρύνουν σημαντικά τις ώρες λειτουργίας της θέρμανσης έτσι ώστε με ετεροχρονισμό να πετύχουν επαρκή θέρμανση των σπιτιών τους.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

7 σχόλια

  • Ευτυχώς μειώθηκε πάρα πάρα πολύ η τιμή του πετρελαίου και δεν θα επιβαρυνθούμε πάρα πάρα πολύ οικονομικά, μέχρι η ΔΕΥΑΚ να λύσει το πρόβλημα της παροχής φορτίου με την ΔΕΗ.

  • Στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου παντως, δεν έχουμε Καθόλου καλή θέρμανση εδώ και πολλες ημέρες. Τα θερμιδόμετρα όμως συνεχίζουν και γράφουν κανονικά. Τι θα γίνει, τι ενέργειες θα κάνει η ΔΕΥΑΚ εκτός από τις συμβουλές για “ετεροχρονισμό”… ;;;;

    • Τα θερμιδομετρα γράφουν ότι ενέργεια καταναλώνεις. Αν είναι λόγω γράφουν λίγο. Και στον Άγιο Αθανάσιο δεν υπάρχει θέμα. Δες την εγκατάσταση σου.

    • το θερμιδομετρο γραφει μονο οτι καις και οχι ποσες ωρες λειτουργεις τη θερμανση. αρα δεν τιθεται καποιο θεμα

  • Ο Δήμαρχος και οι βουλευτές του Νομού μας προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ενδιαφέρονται για το θερμική επάρκεια των ψηφοφόρων τους και προειδοποιουν έμμεσα ότι όλο αυτό θα τους κοστίσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.