Δήμος Εορδαίας: Όσοι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί-επαγγελματίες επιθυμούν να συμμετάσχουν ή όχι στη λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας στις 8-4-2020 να το δηλώσουν στην αρμόδια υπηρεσία

2 Απριλίου 2020
12:46
Κανένα σχόλιο

 

Σε εφαρμογή της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ οικ. 20006/20-3-3030 (ΦΕΚ Τεύχος Α΄943/20-3-2020) και προκειμένου να αποφασιστεί η συμμετοχή του 50% των πωλητών (παραγωγοί-επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται στην λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας, για τα προϊόντα που επιτρέπει η νομοθεσία να πωλούνται στις λαϊκές αγορές, παρακαλούνται οι ως άνω πωλητές να επικοινωνήσουν (έως τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 και ώρα 11:00 πμ.) με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Εορδαίας (Τμήμα Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων & Χορήγησης Αδειών) για να δηλώσουν την πρόθεση τους να συμμετάσχουν ή όχι στη λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας στις 8-4-2020.

Τα τηλέφωνα που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν είναι τα: 2463022857 και 2463057061 (αρμόδιοι υπάλληλοι Νικόλαος Τσακίρης και Σταύρος Λουκίδης).

Επίσης μπορούν να επικοινωνούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση: tsakiris@ptolemaida.gr

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Ορφανίδης Δημήτριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.