kozan.gr: 99 νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα – Συνολικά 1613 – 92 διασωληνωμένοι – 59 θάνατοι

3 Απριλίου 2020
18:03

 

99 νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα.  Συνολικά 1613.  92 διασωληνωμένοι, 59 θάνατοι.

4 σχόλια

  • ενα περιεργο πραμα ομως ρε φιλε αυτη την παγκοσμια καταστροφη δεν την προφήτευσε κανενας παισιος και καμια ρωσιδα “γεροντισα” ουτε και κανας προφητης του αγιου ορους. μηπως ειναι τελικα ψευδοπροφητες ολοι αυτοι που μας λενε οι λιακοπουλοι και οι πενταποσταγμιτες;

    • Αν είχες διαβάσει το βιβλίο του Παΐσιος θα ήξερες ότι το γράφει στο βιβλίο του θα έχουμε πόλεμο χωρίς όπλα κ η μόνη χώρα που δν θα πληγεί κ θα σωθεί χωρίς πολλά θύματα είναι η Ελλάδα, η Τουρκία θα χάσει τον μισό πληθυσμό κ παραπάνω κ άλλα πολλά για αυτό ο Θεός να μας βοηθήσει να βγούμε από όλο αυτό.

    • Και μόνο που βάζεις στην ίδια πρόταση Λιακόπουλο και πενταπόσταγμα (ας έβαζες και προνιους να τελικιάσει!) με Παΐσιο δεν νομίζω πως μπορεί να απαντήσει κάποιος σοβαρά αλλά παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσω να το κάνω εγώ.
      Πολλοί άγιοι της εκκλησίας μας (αν δεν θες να τους αποκαλείς αγίους δικαίωμά σου φυσικά) προέβλεψαν τις καταστροφές και την δυστυχία που έρχεται από ασθένειες και οικονομικές κρίσεις μέχρι πολέμους και πείνα. Υπάρχουν ακόμη και ηχητικά ντοκουμέντα από κάποιους γέροντες χρόνια πριν συμβούν πολλά από αυτά που συμβαίνουν με τα οποία μας προετοίμαζαν κατά κάποιον τρόπο για το κακό που έρχεται και με μια αναζήτηση θα τα βρεις (κοίτα μην πέσεις σε τίποτα χειρόγραφες επιστολές από Βελόπουλο μόνο!). Δεν ξέρω τώρα αν θες να τα ακούς με ημερομηνίες, ονόματα και ακριβείς τοποθεσίες όλα αυτά γιατί αλλιώς δεν τα πιστεύεις λες και είπε κανείς πως τους γέροντες τους έχουμε για μέντιουμ τύπου Χορταρέα. Τέλος αν θεωρείς τον κάθε συνωμοσιολόγο τύπου Λιακόπουλο αξιόπιστη πηγή χριστιανισμού με τόσα που έχει πει (έδειξε ζωγραφιά με χελώνα να κουβαλάει στην πλάτη την επίπεδη γη και έλεγε πως αυτό ισχύει!) και τον χρησιμοποιείς σαν πάτημα για να τεκμηριώσεις την άποψή σου για το τι έχει πει ο Παΐσιος και ο κάθε Παΐσιος καλύτερα βρες άλλες πηγές μιας και ο συγκεκριμένος όπως και πολλοί άλλοι πουλάνε φούμαρα χρόνια τώρα. Έχουν μείνει δυστυχώς κάποιοι που ακόμη τους ακολουθούν και πιστεύουν και παράλληλα τους τα ακουμπάνε κιόλας.
      Όλα τα παραπάνω τα λέω φιλικά και με κάθε καλή διάθεση. Αν σε κάποια σημεία φαίνομαι επιθετικός κτλ απλά κάνω χιούμορ (για να μην παρεξηγηθώ κιόλας). Καλή δύναμη και υγεία σου εύχομαι όπως και σε όλους μας.

  • Παίρνουν μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης αλλά εδώ στην πόλη μας κυκλοφορούν όλοι ελεύθερα χωρίς να τους ελέγχει κανείς!!!!Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που λειτουργούν ανεύθυνα πρέπει να υπάρχει περισσότερη αστυνόμευση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.