M. Παπαδόπουλος: “Άμεσα χρήματα από κονδύλια του ΕΣΠΑ θα δοθούν στην Ελληνική αγορά”

3 Απριλίου 2020
20:21

Μια σημαντική και χρήσιμη είδηση σήμερα!

Κίνηση-ματ από τον Πρωθυπουργό ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !

Άμεσα Ζεστά χρήματα από κονδύλια του ΕΣΠΑ θα δοθούν στην Ελληνική αγορά !

Ευελιξία στην χρήση πόρων του ΕΣΠΑ εξασφάλισε η κυβέρνηση, για να πέσει “ζεστό” χρήμα στην αγορά, στις επιχειρήσεις, στον πρωτογενή τομέα και στην στήριξη των ανέργων.

Αξιοποιούνται περίπου 4,5 έως 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται η μόχλευση πόρων μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων) κονδυλίων του ΕΣΠΑ.Στόχος να μετατρέψουμε όσο γίνετε γρηγορότερα την δύσκολη περίοδο που περνούμε και θα περάσουμε , όχι μόνο με τις λιγότερες απώλειες, αντίθετα να δώσουμε εργαλεία ανάπτυξης.

5 σχόλια

  • Ελπίζουμε όχι μόνο στα δικά μας παιδιά αλλά σε όλον τον κόσμο. και να ενημερωθούν όλοι και με διαφάνεια.

  • Αν υπήρχαν άνθρωποι με το επιστημονικό υπόβαθρο του κυρίου Τσιόδρα σε θέσεις κλειδιά στα υπουργεία ανεξαρτήτου κυβέρνησης πόσα κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ θα διοχετεύονταν στην ελληνική αγορά όλα τα προηγούμενα χρόνια.

  • ΑΣΕ κ ΒΟΥΛΕΥΤΑ….ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ…ΤΟ ΔΙΣ ΕΞ ΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ …ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΠΙΤΟ ΣΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ…ΤΕΛΟΣ Ο ΚΠΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..

  • Τί θλιβεροί έχουν καταντήσει οι τοπικοί βουλευτές , παπαγαλάκια των Υπουργών και των Υπυπουργων να προβάλλουν την οποιαδήποτε απόφαση ή και εγκύκλιο ακόμη , για να είναι στην επικαιρότητα. Δεν καταλαβαίνουν οτι δεν ασχολείται κανείς μαζί τους , είναι ανύπαρκτοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.