Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης & Κέντρων Υγείας για την 7η Απριλίου 2020 Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

7 Απριλίου 2020
10:58
Κανένα σχόλιο

7 Απριλίου 2020 Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, της Υγείας που δοκιμάζεται σκληρά τους τελευταίους μήνες, εν μέσω της πανδημίας, με τους χιλιάδες νεκρούς και τους εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς.

Ημέρα τιμής ιδιαίτερα για όλους τους υγειονομικούς συναδέλφους, τους “σύγχρονους ήρωες” που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη με τον αόρατο εχθρό. Αυτούς τους ήρωες της Δημόσιας Υγείας που σήμερα κάνουν αυτό που έκαναν πάντα τιμώντας τον όρκο που έδωσαν, παρά τους πενιχρούς μισθούς και τα ελάχιστα εφόδια που διαθέτουν.

Έπρεπε να βιώσουμε μια πανδημία για να αναδειχθεί ο καθημερινός αγώνας όλων των υγειονομικών συναδέλφων που δουλεύουν με κίνδυνο της ζωής τους διεκδικώντας τα αυτονόητα:

  • Μέτρα Ατομικής Προστασίας.

  • Κάλυψη των κενών με Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού.

  • Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

  • Άμεση χρηματοδότηση της Υγείας.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης & Κέντρων Υγείας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και μαζί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και όλα τα συνδικαλιστικά όργανα διεκδικεί:

  • Την πλήρη κάλυψη όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Δομές Υγείας με επαρκή Μέτρα Ατομικής Προστασίας. Τη διασφάλιση άμεσα των αναγκαίων προμηθειών για όλες τις Δομές Υγείας.

  • Άμεση πρόσληψη μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών.

  • Ένταξη όλων των υγειονομικών εργαζομένων στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, ένα πάγιο και δίκαιο αίτημά μας που απαιτείται να γίνει πράξη.

  • Ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων κλινών ΜΕΘ, ένα διαχρονικό αίτημα που σήμερα έγινε επιτακτική ανάγκη.

  • Να αυξηθεί άμεσα η διαθεσιμότητα των διαγνωστικών τεστ που σχετίζονται με την πανδημία και να υπάρξει ειδική μέριμνα για τεστ στο υγειονομικό προσωπικό.

  • Την ενσωμάτωση όλων των Δημόσιων Δομών Υγείας (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία και ΤΟΜΥ) στο συνολικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας.

Ας γίνει η 7η Απρίλιου 2020 ημέρα στήριξης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Τέλος, ευχόμαστε Δύναμη, Κουράγιο και Υπομονή σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.