1.750.000 € για κτιριακές παρεμβάσεις στη Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα

7 Απριλίου 2020
13:55

 

Ομόφωνα πέρασε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ο τρόπος δημοπράτησης του έργου «Ολοκλήρωση Κτιριακών Υποδομών Σχολής Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα» μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Το σημαντικό αυτό έργο προϋπολογισμού 1.750.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) θα αναβαθμίσει με τις συμπληρωματικές παρεμβάσεις την ποιότητα εκπαίδευσης των σπουδαστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας – Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαϊδας.

Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν είναι οι παρακάτω:

  • Μετατροπή του υφιστάμενου χώρου στάθμευσης σε κλειστό χώρο και προσθήκη κατ΄ επέκταση αυτού, ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι αυτού

  • Κλειστός χώρος 423,150 m2, ο οποίος εν δυνάμει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βοηθητικός χώρος ασκήσεων ή χώρος παράταξης πυροσβεστών (σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την παράταξη αυτών στον υπαίθριο χώρο της Σχολής)

  • Επισκευή στεγών υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων της Σχολής (αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, εστιατόριο, κοιτώνες, γυμναστήριο, αίθουσα αναψυχής, βοηθητικοί χώροι, κτλ.)

  • Ολοκλήρωση κατασκευών περιβάλλοντος χώρου, ολοκλήρωση της συντήρησης της εξωτερικής περίφραξης και ολοκλήρωση τυχών εργασιών οι οποίες δεν έγιναν στην Α’ φάση

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί 18 μήνες μετά την υπογραφή της Σύμβασης.

7 σχόλια

  • ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΣ ΛΕΤΕ Α ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΚΟΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΚΙΑ ΣΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΑΚΕΝΤΑ.

    • Τελικά είσαι ελάχιστος!! Εδώ μιλάμε για προτεραιότητες που πρέπει να έχουμε αυτή τη περίοδο (λεφτά στην υγεία) και εσύ κάνεις πολιτική!?

  • Για να μην σας χαρακτηρίσουμε τοπικιστές αναμένουμε έργα και σε άλλες πόλεις της Π.Ε Κοζάνης με παρόμοιους προυπολογισμούς.

  • 1.750.000 για κτιριακές παρεμβάσεις !
    Λεφτά υπάρχουν
    Μπράβο στο. πρωιν δήμαρχο Πτολεμαιδας τα κατάφερε και πήρε ένα τεράστιο ποσο για την πόλη του. Έτσι απλά για να ρίξει λεφτά στην πόλη του. Απο την περιφέρεια δεν εχει πάρει τίποτα και μάλλον θα πάρει μόνο κέρματα. Το μηχάνημα για έλεγχο κρουσμάτων κορονοϊού αξίας 58.000 ευρώ είναι να εγκατασταθεί στο νοσοκομείο της Κοζάνης. Κάποιος τους φάνηκε ακριβό αλλά το 1.750.000 για παρέμβαση στα κτίρια είναι λογικο ποσο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.