Στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των δύο Γενικών Νοσοκομείων σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα προχώρησε το Επιμελητήριο Κοζάνης

7 Απριλίου 2020
14:29

Στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των δύο Γενικών Νοσοκομείων σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα προχώρησε το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Συγκεκριμένα για το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης η προμήθεια αφορά συσκευή προηγμένης τεχνολογίας μηχανικού αερισμού (αναπνευστήρας) που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη ασθενών με αναπνευστικές δυσκολίες, ενώ για το «Μποδοσάκειο» Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο εξοπλισμός αφορά παρακλίνιο monitor, ειδική οθόνη-κλίνη για την παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων και αξιόπιστες μετρήσεις.

Να σημειωθεί ότι η προμήθεια και διάθεση του παραπάνω εξοπλισμού έγινε μετά από σχετική συνεννόηση με τα δύο νοσοκομεία και τις ανάγκες τους, όπως αυτές έχουν καταγραφεί από το προσωπικό και τις διοικήσεις τους.

Ο εξοπλισμός για τα δύο νοσοκομεία, που θα χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα ασθενών καθώς και το υλικό (προστατευτικές μάσκες) που παραδόθηκε μία εβδομάδα νωρίτερα σε μέλη του ΕΒΕ και σε εργαζόμενους υπηρεσιών, εντάσσεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊου και την όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία της υγείας των πολιτών.

4 σχόλια

  • Η ανικανότητα του κρατους να φέρει σε πέρας μια απο τις σημαντικότερες λειτουργιες του ,να παρέχει επαρκείς και σοβαρές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες φανηκε καθαρά με αυτη την Κρίση . Παρά τα μεγσλα λογια ανίκανων πολιτικών και μόνο χάρις στην προσπαθεια του υγειονομικού προσωπικού και στις δωρεές κρατήθηκε όρθιο το ΕΣΥ

  • Βάζουν πλάτη στην κομματική κυβερνητική ανυπαρξία με λεφτά που θα έπρεπε να πάνε σε αυτούς που τόσα χρόνια πληρώνουν το επιμελητήριο.

  • ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ…..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.