kozan.gr: Αύριο Πέμπτη 9/4, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η παραλαβή & εγκατάσταση του μηχανήματος, αξίας 58.376,99 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ), για τη λειτουργία εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνης, που θα πραγματοποιεί τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, εξυπηρετώντας όλη την Δ. Μακεδονία

8 Απριλίου 2020
20:52

 

Αύριο Πέμπτη 9/4, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει η παραλαβή & εγκατάσταση του μηχανήματος, αξίας 58.376,99 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ), για τη λειτουργία εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνης, που θα πραγματοποιεί τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, εξυπηρετώντας όλη την Δ. Μακεδονία. Η προμηθεύτρια εταιρεία θα αναλάβει την εγκατάσταση του εξοπλισμού, καθώς επίσης και την εκπαίδευση του προσωπικού, που θα αναλάβει τη λειτουργία του εργαστηρίου με δικές της δαπάνες και έξοδα. Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα μπορεί να διενεργεί μέχρι και 100 tests την ημέρα των οποίων τα αποτελέσματα θα μπορούν να είναι διαθέσιμα εντός 24ωρου. Ο εξοπλισμός του ανωτέρου εργαστηρίου δεν θα  είναι για αποκλειστική ανίχνευση του ιού COVID-19 αλλά με τα κατάλληλα αντιδραστήρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε έλεγχο  Μοριακής Βιολογίας με μέθοδο PCR. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσθήκη στο υπάρχον μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου.

kozan.gr

8 σχόλια

  • Σιγα το κοστος!!!Καθε νοσοκομειο πρεπει να το παρει.Δεν υπαρχει στην περιοχη της Δ.Μακεδονιας κανενας δωρητης;Οι πλουσιοι που ειναι;Με τα χρηματα ολων μας εγιναν πλουσιοι.Ας βοηθησουν τωρα που υπαρχει αναγκη και παλι θα οικονομησουν απο μας.

    • Οχι φίλε μου έκαναν κάτι που δεν έκανες εσύ , με τα χρήματα όλων έγιναν πλούσιοι .. Έλεος αυτός ο μηδενισμός…Μπράβο στην περιφέρεια που το αγόρασε και σίγουρα δεν χρειάζεται σε κάθε νοσοκομείο..Τώρα σε σχέση με τις δωρεές δυστυχώς στη Δυτική Μακεδονία δεν υπάρχουν πολλές , αλλά υπάρχουν αυτές που χρειάζονται.. π.χ. ο όμιλος Χρηστίδη στηρίζει δυο νέα κρεβάτια στη ΜΕΘ..

  • Βρε παιδιά φτάνει, για όλα να δώσουν οι άλλοι. Τόσες δωρεές δίνει ο κόσμος. Εσύ άραγε που μιλάς εκ του ασφαλούς από τον καναπέ σου… θυμάσαι να δώσεις έστω και ένα μακαρονι σε αυτούς που δεν έχουν ή και αυτό πρέπει να το κάνουν άλλοι. Ας αναλογιστούμε τις δικές μας ευθύνες σε όλα.

    • Συμφωνώ απόλυτα! Αντί να ασχοληθούμε με το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, αναλωνομαστε στο να κάνουμε κριτική στους άλλους. Πόσο μίζεροι είμαστε μερικοί; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα φυσικά.

    • Οι άλλοι είμαστε εμείς και αυτό που κάνουμε εμείς θέλουμε να το κάνουν και οι άλλοι , αναλογικά με τις δυνατότητες του κάθε ένας . Δεν νομίζω οι προηγούμενοι σχολιάστε έγραψαν κάτι διαφορετικό .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.