Έντονη αντίδραση της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας στο σχόλιο του Β. Σημανδράκου για ίδρυση Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Κοζάνη- “Επιβάλλεται να δημιουργηθεί Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα και μάλιστα Ιατρική Σχολή υποστηριζόμενα από την ναυαρχίδα των Νοσοκομείων Δυτ. Μακεδονίας, που είναι το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο”

8 Απριλίου 2020
15:41

 

 

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας Κα Αθηνά Τερζοπούλου εκφράζει την πεποίθηση  της ότι απόψεις για τόσο σοβαρά ζητήματα πρέπει να περνούν πρώτα από τα Δημοτικά συμβούλια.
Ερωτάται ο κ. Σημανδράκος αν εισηγήθηκε αυτό που εκφράζει σήμερα περί ίδρυσης Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Κοζάνη πρώτα  στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης και ποια είναι η σχετική απόφαση.
Εμείς , με τον πιο επίσημο τρόπο, σε ειδική συνεδρίαση που  έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας , μεταξύ των άλλων προτάσεων που κάναμε ως παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, προτείναμε και είναι περιεχόμενο της υπ αριθμό 50/15.2.2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας οτι επιβάλλεται να δημιουργηθεί Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα και μάλιστα Ιατρική Σχολή και Σχολή Λογοθεραπείας (που είναι σε αναστολή) υποστηριζόμενα από την ναυαρχίδα των Νοσοκομείων Δυτ. Μακεδονίας, που είναι το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο,  καθώς επίσης και τις δύο σχολές Μαιευτική και Εργοθεραπεία που ήδη λειτουργούν στην Πτολεμαΐδα.
Ευελπιστούμε πως με τις ομόθυμες και συντονισμένες  ενέργειες όλων των συναρμοδίων παραγόντων, με πολύ δουλειά, το δίκαιο αίτημα μας, πρέπει να υλοποιηθεί.

Εκ της δημοτικής  παράταξης Δημιουργούμε μαζί
Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας
Αθηνά Τερζοπούλου
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Στέφανος Μπίγγας
Κωνσταντίνος Μίχος
Μιχαήλ Σίσιος
Χρύσανθος Ταϊρίδης
Ιωάννης Δίκας
Ειρήνη Τσάγια
Δημήτριος Τραχανάς
Στέφανος Κωτσίδης.

Μιχαήλ Σίσιος
Χρύσανθος Ταϊρίδης
Ιωάννης Δίκας

Ειρήνη Τσάγια
Δημήτριος Τραχανάς
Στέφανος Κωτσίδης

73 σχόλια

  • Ο Σημανδρακος το είπε Προεκλογικά το Δεκέμβρη του 2018. Αν θυμόμαστε καλά κυρία Τερζόπουλου από το 2018 έως και σήμερα ουδέποτε βγήκατε να διατυπώσετε δημόσια την θέση σας. Παρα μόνο σήμερα. Συνεπώς το κάνετε για λίγα λεπτά δημοσιότητας

  • Η Κυρία Τερζόπουλου τοποθετείται κατόπιν εορτής. Είδε ότι ο λαός της κοζανης απαιτεί νέο νοσοκομείο και βγήκε και πει κάτι.
    Ας το έλεγε προεκλογικά.

  • Η επιδίωξή όλων θα πρέπει να είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του νομού και όχι η διατήρηση μιας άνισης κατανομής σε όλα, η οποία τραβάει κάποιες δεκαετίες πίσω, υπέρ της Κοζάνης και σε βάρος της Πτολεμαΐδας. Αυτό είναι το αυτονόητο που δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι κύκλοι της Κοζάνης που είτε έχουν σαθρές νοοτροπίες του παρελθόντος και δημιουργούν εμφυλιακό κλίμα είτε έχουν μικροπολιτικές επιδιώξεις. Σε κάθε περίπτωση αποτελούν μια μειοψηφία και τίποτα περισσότερο.
    Ωστόσο βλέποντας αυτά τα πολύ άσχημα που έρχονται για ολόκληρη την περιοχή αλλά και την οικονομική επιβράδυνση / ύφεση που θα γονατίσει όλην την Ελλάδα και την οποία ήδη διανύουμε, θα ήθελα να ακούσω από κάποιον είτε στην Κοζάνη είτε στην Πτολεμαΐδα να μιλάει για ένα όραμα πνοής για την δημιουργία ενός μεγάλου μητροπολιτικού δήμου Κοζάνης – Πτολεμαΐδας σε έναν ορίζοντα 10-15 ετών (άμεσα διοικητική ενοποίηση και στην συνέχεια οικιστική ενοποίηση) ο οποίος θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα του παρόντος και του μέλλοντος και θα δημιουργήσει τέτοιες οικονομίες κλίμακας που θα κρατήσει τους νέους μας στην περιοχή. Αρκεί να το φανταστούμε ως μέγεθος και ως δυναμική και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, αφήνοντας στην άκρη αυτούς και αυτές τις συμπεριφορές που μας χωρίζουν.

  • αέρας κοπανιστός κ.Τερζοπόυλου. Ποια ειναι η θέση της Κυβέρνησης για τα θέματα που θέτεις ; Σε κουβέντες να βρίσκεστε κι εσείς και ο κ.Σημανδρακος ;

  • Η μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας είναι η Κοζάνη,είτε σας αρέσει,είτε όχι.Αν είναι να γίνει Ιατρική Σχολή και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο,πρεπει να γίνει στην Κοζάνη.Είδαμε και τώρα που ορίστηκε το Μποδοσακειο ως νοσοκομείο αναφοράς και τα περισσοτερα κρούσματα τα εξυπηρετεί το Μαματσειο…

    • Βρε μπρε-μπρε αυτά τα έχουμε ξεπεράσει και τα συντηρείς πάλι βρε? Ποια μεγαλύτερη πόλη και ποιανού πρωτεύουσα είστε βρε? Που διαχρονικά αδικείται όλην την Δυτική Μακεδονία και ειδικά την Πτολεμαΐδα με τέτοιο πάθος? Που δεν χορτάσατε και σήμερα ζητάτε τι ακριβώς? Να σβήσουμε όλοι οι υπόλοιποι από το χάρτη για να επιβιώσετε μόνο εσείς? Θα έπρεπε οι ίδιοι οι Κοζανίτες να απομονώσουν φωνές σαν την δική σου και να καταλάβετε ότι μόνο ένα κοινό και δίκαιο μέλλον μπορεί υπάρξει για το καλό των παιδιών μας.

      • *αδικείτε, είναι το σωστό.Θεωρείτε λοιπόν ότι μόνο εάν το πανεπιστημιακό νοσοκομείο γίνει στην Πτολεμαΐδα θα παει μπροστά η Περιοχή;Αντιθέτως, εάν γίνει στην Κοζάνη, δεν θα προσφερει;Ωραίο επιχειρημα.Το γαϊτανάκι με την αντιζηλία για το νοσοκομείο, το ξεκίνησε η κυρία Τερζοπουλου,ως μη όφειλε….

    • Είσαι εκτός τόπου αλλά μάλλον δεν γνωρίζεις που βρίσκεται το Μποδοσακειο…κοιτα εγκαταστασεις που υπαρχουν.ξεκολλα

      • Η Κοζάνη και η ευρύτερη περιοχη έχει τον περισσοτερο πληθυσμο και τις περισσοτερες ανάγκες. Ποιος είναι εκτός τόπου και χρόνου;

  • Σωστά!
    Η κ. Τερζοπούλου ορθώς πήρε θέση και κανονικά θα έπρεπε όλοι να είναι ενωμένοι στον δήμο για το καλό όλων, γιατί κακά τα ψέματα, το Μποδοσάκειο είναι το στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας που με ελάχιστο κόστος μπορεί να μετατραπεί σε πανεπιστημιακό. Συν το πλεονέκτημα ότι έχει τις καλύτερες υποδομές και είναι σε ίση απόσταση από κάθε νομό.

  • Πριν 15 μέρες ο προσωρινός δήμαρχος Κοζάνης ανακοίνωσε την άμεση λειτουργία της ΜΕΘ στο Μαματσειο νοσοκομείο Κοζάνης…

    • Πολύ καλά κάνει η Αθηνά. Μήπως θα έπρεπε να παριστάνει την υποτακτική της Κοζάνης; Ανοίγετε μεγάλα θέματα πρώτα με την σήραγγα της κλεισούρας και τις άδικες αντιδράσεις και τώρα με την προσπάθεια υποβάθμισης ενός έτοιμου νοσοκομείου όπως το Μποδοσάκειο και δεν θα σας βγει. Περάσανε εκείνες οι εποχές που δεν αντιδρούσε κανένας και αρπάξατε ότι βρήκατε σε βάρος όλης της περιφέρειας.

  • Η Κοζανη ειναι η πρωτευουσα της Δυτικης Μακεδονιας και δικαιουται να εχει νεο Νοσοκομειο τι σε πειραζει εσενα κ. Τερζοπουλου αυτα κανεις και δεν προκειται να γινεις Δημαρχος ποτε τελος!!!!!!!

    • Βρε Λάμπρο “Κωνσταντάρα” μήπως μπερδεύτηκες; Στην Πτολεμαΐδα εκλέγεται η κα. Τερζοπούλου και όχι στην Κοζάνη. Μήπως ξύπνησες τώρα από την χειμερία νάρκη και δεν παρακολούθησες τις πρόσφατες εκλογές;

      • Φιλε Λαζο γνωριζω πολυ καλα που πολιτευεται η κ. Τερζοπουλου αλλα δεν καταλαβες το σκεπτικο μου πιστευω οτι οταν κανεις πολλα φαουλ δεν σε εκτιμα ο λαος διοτι σημερα ο καθε υποψιος κρινεται απο την γενικη συμπεριφορα του και η κυρια εκανε λαθος ενα νεο Νοσοκομειο ειναι καλο και για την Κοζανη και την Πτολεμαιδα και δεν ειναι αρνητικο για το Νοσοκομειο της Πτολεμαιδας!!!!!!!!!!

  • ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  • Ρε σεις σοβαρά μιλάτε τώρα? Μιλάμε για καινούργια εγκατάσταση νοσοκομείου και πάλι βάζετε σε διχόνοια Κοζανίτες και πτολεμαιδιωτες? Είστε σοβαροί όσοι μιλάτε για τοπικισμό? Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάτι..η Κοζάνη αυτή τη στιγμή που μιλάμε απαριθμεί περί τις 60000 κατοίκων του συνόλου του πληθυσμού του νομού και βρίσκεται στα 5-6χλμ απόσταση από την Εγνατία οδό.. επομένως που θα πρέπει να γίνει ένα καινούργιο νοσοκομείο..??? Μήπως δίπλα στο εργοστάσιο της πρώην ΜΑΒΕ για είναι ευχαριστημένοι οι πτολεμαιδιωτες??? Για ελάτε στα συγκαλα σας.. σοβαρευτείτε πια! Έλεος! Στην Κοζάνη θα γίνει και τέρμα οι φλυαρία..

    • Φίλε σε ανακαλώ να επιστρέψεις στον πλανήτη γη. Κανένα νέο νοσοκομείο δεν θα γίνει στην Κοζάνη, γιατί πολύ απλά υπάρχει ένα στην Πτολεμαΐδα που πληρεί απόλυτα τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί άμεσα σε πανεπιστημιακό μαζί με την ίδρυση ιατρικής σχολής. Έτσι όλοι οι κάτοικοι της Δυτ. Μακεδονίας θα μπορούν μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο να απολαμβάνουν κορυφαίες φροντίδες υγείας με ελάχιστο κόστος επένδυσης για την τοπική κοινωνία. Επιπλέον θα έχει γίνει ένα πρώτο βήμα στην λογική της αποκέντρωσης που τόσο λείπει από τον νομό μας και ίσως θα σας ανάψουμε και ένα κεράκι λέγοντας ότι ίσως να μην είναι τόσο άδικοι άνθρωποι αυτοί οι Κοζανίτες τελικά.

      • Φίλε ούτε Κοζάνη ούτε Πτολεμαΐδα θα γίνει πανεπιστήμιακο γιατί υπάρχει στα Ιωάννινα και είναι πολύ καλό σε μια ώρα περίπου.

        • Πανεπιστημιακά νοσοκομεία έχει και η Θεσσαλονίκη που είναι επίσης μία ώρα.
          Επειδή δείχνετε ότι είστε πολύ αχόρταγοι και τα θέλετε όλα, δες παρακάτω πόσο ευνοημένη είναι η Κοζάνη σε σχέση όχι μόνο με την Πτολεμαΐδα, αλλά με όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας:
          1. Πανεπιστημιούπολη στην ΖΕΠ
          2. ΤΕΙ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στα ΚΟΙΛΑ
          3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ στην ΖΕΠ
          4. Νομαρχία
          5. Δικαστήρια
          6. Νέοι οικισμοί στην ΖΕΠ
          7. Κλειστό Γήπεδο Λευκόβρυσης
          8. Εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα
          9. Σώμα (μέχρι πρόσφατα) και Λέσχη στρατού
          10. Βιβλιοθήκη
          11. Δ.Ο.Υ
          12. ΤΕΒΕ
          13. ………Βάλε ότι άλλο θέλεις εσύ
          Εάν εσύ πιστεύεις ότι η διαφορά της Κοζάνης με την Πτολεμαΐδα και τις άλλες πόλεις είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογούνται όλες αυτές οι αδικίες διαχρονικά που όλοι ξέρουμε πως και με ποιον τρόπο έγιναν, τότε είσαι για λύπηση εξαιτίας της υπεροψίας και της πλανεμένης σκέψης σου. Όλοι γνωρίζουμε πως καταλήγουν αυτοί που είναι υπέρμετρα άπληστοι και σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ότι μία μερίδα Κοζανιτών είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΗΣΤΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ

          • Η Κοζάνη είναι έδρα νομου, κυριε,για αυτό έχει Νομαρχία, Δικαστήρια κλπ… Όσο για Βιβλιοθήκη, φτιάξτε κι εσείς, ποιος σας εμποδίζει;Εάν ποτε γίνει νοσοκομείο,φυσικά και θα γίνει στην Κοζάνη,που έχει περισσοτερο πληθυσμο, άρα και περισσοτερες ανάγκες… Έλεος πια…

          • Πρωτεύουσα νόμου είναι η κοζανη τι κόμπλεξ είναι αυτό; η κοζανη υπάρχει 600 χροναιμε ιστορία και αγώνα για την περιοχήχ η Πτολεμαΐδα μόλις 50 χρόνια δικαιολογεί την ύπαρξη της χάρις την ΔΕΗ, δεν ήταν πόλη πριν, καλαρια ηταν κάτι Τούρκοχωριά διάσπαρτα, δηλαδή που ήθελες να είναι όλα αυτά; αντε ηρεμιστε την έχετε ψωνίσει εκεί τώρα που τελείωσαν οι εποχές με τις παχιές αγελάδες και από Αποκ. Διοίκηση Ηπείρου Δ. Μακεδονίας είμαστε και υπάρχει πανεπιστήμιακο των Ιωαννίνων.
            Υ. Γ. Οτνα εσάς σας ένοιαζε μόνο η εντοπιότητα και η τεμπελιά στην ΔΕΗ, οι υπόλοιποι δούλευαν.

  • Η Πτολεμαΐδα μετά το κλείσιμο της ΔΕΗ θα είναι χωριουδάκι.
    Εκεί θέλετε να γίνει Νοσοκομείο;
    Δίκαιο πρόεδρος της ΝΌΔΕ ήσουν τι έγινε;
    Τότε ένωνες όλη την Π.Ε Κοζάνης
    Τώρα μόνο Πτολεμαΐδα;
    Έλεος.

    • Να ένας ακόμη που βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν και πιστευει ότι είναι “πρωτεουσιάνος”. Κάποια στιγμή παιδιά,εντάξει μας κάνατε και γελάσαμε αρκετά, κόψτε το γιατί θα το πιστέψουν και οι επόμενες γενιές σούρδων και όταν μεγαλώσουν θα σας μισήσουν που τους λέγατε τόσο χοντρό ψέμα. Άραγε όταν πάτε διακοπές και σας ρωτάνε από που είστε τί απαντάτε οέο; Ότι είστε από την πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας; Από εκεί να καταλάβεις το αστείο του πράγματος με το οποίο σας έχουν μπολιάσει οι πολιτικάντηδες σας τόσα χρόνια

  • Το Μποδοσάκειο το καλοκαίρι είχε πληρότητα ΜΟΝΟ 10%
    και κατά 90% ήταν άδειο !!!
    Είναι σωστό αυτό ;

    Αυτό είναι το σπουδαίο Νοσοκομείο ;

    Δίκαια το 1980 φώναζαν οι Κοζανίτες να γινόταν το Μποδοσάκειο στην Κοζάνη ως ένα μεγάλο Νοσοκομείο γιά όλη την Δυτ.Μακεδονία .

    • Ευχαριστώ φίλε για την υπενθύμιση. Για να μάθουν οι νεότεροι από που πηγάζει αυτό το μίσος σας και το κόμπλεξ για το Μποδοσάκειο. Έπρεπε και αυτό να έχει γίνει στην πόλη σας για να μας χαϊδεύετε τα αυτιά, πονηρούληδες. Δυστυχώς έτσι μάθατε. Να τα αρπάζετε όλα

  • Γιατί ΤΟΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ???

    Αεροδρόμιο ???
    να μη γινει τίποτα στην Κοζάνη λενε οι Καστοριανοί. Της Καστοριάς πρέπει να γίνει διεθνες και να κλεισει της Κοζάνης.
    Νοσοκομείο ???
    ΝΑ μη γίνει τίποτα στην Κοζάνη λενε οι Πτολεμαίοι. Της Πτολεμαίδας να γίνει περιφερειακό που ναι ναυαρχίδα.
    Δρόμος Κοζάνης Λαρισας να ενώσει Θεσσαλία με Δ.Μακεδονια ???
    Να μη γίνει λένε όλοι γιατί θα γίνει των γρεβενών και αν θέλουν οι Λαρισαίοι ας έρθουν απο κει στη Δ.Μακεδονια.
    Τοπικός Πόρος ???
    Γνωστές οι μάχες παλιά να μην παιρνει καθολου μεριδιο η Κοζάνη γιατί δεν είχε στα όρια του Δήμου λιγνιτική μονάδα
    Προσλήψεις ΔΕΗ ???
    ΝΑ μη δικαιούται κανέις Κοζανίτης μοριοδότηση πληττόμενου κι αν είναι δυνατόν κανείς από το Δήμο Κοζάνης στη ΔΕΗ.

    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ
    1. Η κοζάνη με την ιδρυση του ΤΕΙ Κοζάνης δημιουργησε τη μαγια της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτ Μακεδονίας απο το οποίο οφελούνται όλοι
    2. Η Κοζάνη με την ίδρυση της ΑΝΚΟ έδωσε φώτα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στη Δ.Μακεδονία
    3. Η Κοζάνη με τη ΔΙΑΔΥΜΑ ωφέλησε όλη τη Δ. Μακεδονία και εδωσε όραμα σε όλη την Ελλάδα.
    4. Ο Δ. Κοζάνης με 100.000 σχεδόν κατοίκους στα όριά του
    5. Η Κοζάνη με την τηλεθέρμανση έδωσε φώτα και πάλι σε όλη την Ελλάδα ΚΑΙ στη Δ. Μακεδονία.

    ΕΛεος με τη ΜΙζέρια σας

    Βαγγέλη προχώρα και μη σταματάς ΠΟΥΘΕΝΑ.
    οταν γίνει όποιος είναι τόσο μίζερος ας μην πάει σε αυτό το νοσοκομείο.

    • Πέραν το ότι θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις και να διορθώσεις τα λανθασμένα στοιχεία που επικαλείσαι, ο Βαγγέλης θα κάτσει εκεί που κάθεται και εσύ θα κάτσεις μαζί του να τον στηρίξεις ως καλός τελικός του, γιατί αυτές οι ψευτομαγκιές που γίνονται για τα ψηφαλάκια των αγαθών δημοτών δεν μετράνε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η επένδυση που εγκρίθηκε για το Μαμάτσειο με τα 12εκατ. θα γίνει όπως και θα γίνει και πανεπιστημιακό το Μποδοσάκειο με την ιατρική σχολή γιατί μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί άμεσα, με μηδενικό κόστος και σε ελάχιστο χρόνο και σε τελική γιατί μας το χρωστάει η αδικία που συντελέστηκε εδώ και δεκαετίες. Χαιρςτθσματα στον Βαγγέλη τον Γρεβενιώτη που στην τελική μας μπέρδεψε και δεν ξέρουμε εάν αυτό που κάνει είναι και κατά της ιδιαίτερης πατρίδας του.

      • Το κόστος δεν είναι στο κτήριο, αλλά στην στελέχωση, διορισμός καθηγητών και πάει λέγοντας και πάντα στην σκοπιμότητα που εχει ένα έργο, τώρα αν εσείς ελπίζεται να γινο πανεπιστήμιακο σε μια περιοχή με 30.000 κόσμο και χωρίς προοπτική κτλ τι να πω. Η Πτολεμαΐδα δε μπόρεσε να στηρίξει goodys θέλει και μεγαλεία…
        Υ. Γ. Ίσως Ούτε η κοζανη μπορεί να το στηρίξει τέτοιο έργο.

        • Επειδή δείχνετε ότι είστε πολύ αχόρταγοι και τα θέλετε όλα, δες παρακάτω πόσο ευνοημένη είναι η Κοζάνη σε σχέση όχι μόνο με την Πτολεμαΐδα, αλλά με όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας:
          1. Πανεπιστημιούπολη στην ΖΕΠ
          2. ΤΕΙ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στα ΚΟΙΛΑ
          3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ στην ΖΕΠ
          4. Νομαρχία
          5. Δικαστήρια
          6. Νέοι οικισμοί στην ΖΕΠ
          7. Κλειστό Γήπεδο Λευκόβρυσης
          8. Εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα
          9. Σώμα (μέχρι πρόσφατα) και Λέσχη στρατού
          10. Βιβλιοθήκη
          11. Δ.Ο.Υ
          12. ΤΕΒΕ
          13. ………Βάλε ότι άλλο θέλεις εσύ
          Εάν εσύ πιστεύεις ότι η διαφορά της Κοζάνης με την Πτολεμαΐδα και τις άλλες πόλεις είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογούνται όλες αυτές οι αδικίες διαχρονικά που όλοι ξέρουμε πως και με ποιον τρόπο έγιναν, τότε είσαι για λύπηση εξαιτίας της υπεροψίας και της πλανεμένης σκέψης σου. Όλοι γνωρίζουμε πως καταλήγουν αυτοί που είναι υπέρμετρα άπληστοι και σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ότι μία μερίδα Κοζανιτών είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΗΣΤΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ

        • 10.000 είπαμε φίλε έχει η Εορδαία. Και η Κοζάνη έχει 200.000. Και 20.000 σου δίνω γιατί φαίνεσαι καλό παιδί. Δηλαδή 220.000 έχει η Κοζάνη. Γι αυτό είναι πρωτεύουσα. Και εγώ άλλο δεν ξαναγράφω, γιατί αισθάνομαι ένα ρίγος και ένα δέος. Πω πω τι πόλη έχετε ρε μεγάλε!!!

  • ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ Ή ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ…ΝΤΗΤΡΟΙΤ!1!

    • Πολύ εύστοχος ο φίλος. Στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και το δίκαιο. Και μην ξεχνάμε ότι ήδη διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο που κάποιοι μιλάνε για 20% συρρίκνωση του ΑΕΠ και τεράστια αύξηση της ανεργίας δεν ξέρουμε για πόσα χρόνια. Εάν συνυπολογίσουμε και τα προβλήματα της περιοχής μας από το κλείσιμο των παραγωγικών μονάδων της Δ.Ε.Η τότε κάποιοι ανοιχτοχέρηδες με τα λεφτά του δημοσίου Κοζανίτες μάλλον ονειρεύονται…
      Θα ήθελα την επόμενη φορά που θα βγει ο κ. Βαγγέλης ή κάποιος άλλος πολιτικάντης της Κοζάνης να ζητήσει εδώ και τώρα να πληρώνουμε οι Πτολεμαΐδιώτες κάθε χρόνο φόρο υποτέλειας στην πρωτεύουσα Κοζάνη και να στέλνουμε 14 νέους για θυσία όπως στην αρχαία Ελλάδα με τον Μινώταυρο. Έτσι για να είναι σίγουροι για την επανεκλογή τους.

  • ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΔΟΝΤΑΜΑΡΑ.

    • Καλή ιδέα, τώρα χωρίς ορυχεία στο κακό να πάτε. Άσε που απ ότι βλέπω όλοι για μετεγκατάσταση οι οικισμοί, καρδιά, χαραυγη,κλειτος, ποντοκωμη πρόσφατα Κοζάνη ζήτησαν να κάνε, κανείς μα κανείς Πτολεμαΐδα, γιατί όμως; τρωφη για σκέψη…

      • Για τους ίδιους λόγους που εσείς έχετε συγκεντρώσει στην πόλη σας με διαφανείς και αδιαφανείς τρόπους όλες τις υποδομές και τις υπηρεσίες και γίνατε πόλη (νομίζεται). Μήπως ξέρεις και γιατί η Πτολεμαΐδα δεν έγινε νομός μαζί με Αμύνταιο και Φιλώτα, τις οποίες πόλεις κάποιοι τις έστειλαν προς Φλώρινα. Τι σκοτεινό και από ποιους να παίχτηκε άραγε τότε? Κάποιος ήταν σίγουρα ο προδότης της Πτολεμαΐδας για να καταλήξει έτσι τελικά.

        • Στην Φλώρινα ανήκαν από ανέκαθεν φιλωτας και Αμύνταιο, τι είναι αυτά τα ανιστορητα που λες, το κακό με την Πτολεμαΐδα είναι ότι είναι η καταστροφή της περιοχής μας, μια χαρά επικοινωνία είχαμε με Κοζάνη εδώ στην φλωρινα, αλλά μπήκε η Πτολεμαΐδα στη μέση να ζητάει και αυτήν και να κόβουν έργα από Φλώρινα να τα δίνουν εκεί στη Πτολεμαΐδα, ένα παράδειγμα είναι η Εγνατία που σταμάτησε εκει και τα ορυχεία που κοιτάτε μόνο τα δικά σας εκεί και το συμφέρον σας.

      • Ρε ΑΝ τι γράφεις? έλεος τους πετσόκοψες. Πτολεμαΐδα ήθελαν αλλά τους ξεγέλασαν οι σουρδοπόντιοι και έχασαν την Εδέμ .

  • Φαίνεται ότι κάποιοι πρέπει να πάρουν αντισταμινικά ,γιατί παθαίνουν αλΛεργία με το άκουσμα και μόνο της λέξης ΚΟΖΑΝΗ.
    Κάποιοι είναι και οπαδοί του ”να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”.
    Υπάρχει και μέση οδός.

    • Επειδή δείχνετε ότι είστε πολύ αχόρταγοι και τα θέλετε όλα, δες παρακάτω πόσο ευνοημένη είναι η Κοζάνη σε σχέση όχι μόνο με την Πτολεμαΐδα, αλλά με όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας:
      1. Πανεπιστημιούπολη στην ΖΕΠ
      2. ΤΕΙ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στα ΚΟΙΛΑ
      3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ στην ΖΕΠ
      4. Νομαρχία
      5. Δικαστήρια
      6. Νέοι οικισμοί στην ΖΕΠ
      7. Κλειστό Γήπεδο Λευκόβρυσης
      8. Εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα
      9. Σώμα (μέχρι πρόσφατα) και Λέσχη στρατού
      10. Βιβλιοθήκη
      11. Δ.Ο.Υ
      12. ΤΕΒΕ
      13. ………Βάλε ότι άλλο θέλεις εσύ
      Εάν εσύ πιστεύεις ότι η διαφορά της Κοζάνης με την Πτολεμαΐδα και τις άλλες πόλεις είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογούνται όλες αυτές οι αδικίες διαχρονικά που όλοι ξέρουμε πως και με ποιον τρόπο έγιναν, τότε είσαι για λύπηση εξαιτίας της υπεροψίας και της πλανεμένης σκέψης σου. Όλοι γνωρίζουμε πως καταλήγουν αυτοί που είναι υπέρμετρα άπληστοι και σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ότι μία μερίδα Κοζανιτών είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΗΣΤΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ

  • Απογραφή 2011 Δήμοι: Κοζάνης 71388, Πτολεμαϊδος 45592, Βοίου 18386 , Σερβίων – Βελβεντου 14830 .Έχουμε 104604 με 45592

  • Από πού και ως πού η κάθε κυρία Τερζοπούλου θα απαγορεύσει σε έναν αιρετό να πει την άποψη του?Δεν κατάλαβα,σαν πολύ θράσος δεν έχει η κυρία?

  • Δυο είστε και έχετε γεμίσει το Ίντερνετ σχόλια για να μην γίνει νεο νοσοκομείο στην Κοζανη. Επειδή οι Κοζανίτες μέσα στην πανδημία έχουν καταλάβει οτι νεο νοσοκομείο είναι απαραίτητο για την πόλη μας. Η Κασαπίδης , Μαλουτας και οι πέντε βουλευτές που έχουμε θα το δρομολογήσουν η θα τους στείλουμε σπίτι τους

  • Τοποθετήθηκε ο κύριος Σημανδρακος, ως επικεφαλής παραταξης, και προτεινε την δημιουργία νέου νοσοκομείου στην Κοζάνη.Είναι η προταση του. Ξαφνικά, πεταγεται η κυρία Τερζοπουλου και απαντά για την Πτολεμαΐδα… Για πειτε μας,αγαπητοί κάτοικοι της Πτολεμαΐδας,που μας έχετε πρηξει,ποιος επιδεικνύει τοπικιστικο πνευμα και αναπαράγει τον ανταγωνισμό;

  • Πριν πολλά χρόνια συζητιοταν να γίνει πανεπηστημιο στην περιοχή. Ως μεγαλυτερος νόμος προτάθηκε η Κοζάνη, υπουργός τότε, ισχυρή θέση, από γειτονικό νομό είπε ή θα γίνει στην πόλη μου ή πουθενά. Τόσα χρόνια έφυγαν χωρίς να γίνει τίποτε πουθενά.
    Αυτά θα γίνουν και τώρα. Για κοιτάξτε τα άλλα πανεπιστημιακα νοσοκομεία ή σκέτα νοσοκομεία έγιναν σε μικρές πόλεις ή σε μεγάλες; Ή κοινή λογική τι λέει μετακινείτε ο μεγάλος πλυθησμος ή οι λίγοι; δεν κάνουμε ανακοινώσεις για λόγους εντυπωσιασμου,ας σκεφτούμε λιγικα…

  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας:σε όλες τις ΕΔΡΕΣ ΝΟΜΩΝ υπάρχουν σχολές. Ιατρική Σχολή όμως και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην ΕΔΡΑ της Περιφέρειας και μεγαλύτερη πολη της, την Λάρισα. Προς γνώσιν και συμμορφωσιν…

  • “Ναυαρχίδα της Δυτικής Μακεδονίας” με το ένα τρίτο της συνολικής και ειδικής κίνησης περιστατικών σε ετήσια βάση και σε όλα τα επίπεδα σε σύγκριση με το Μαμάτσειο νοσοκομείο ΔΕΝ υφίσταται.
    Κατεβείτε επιτέλους απο το συννεφάκι σας.

  • Είναι προκλητικό αυτό που λέτε κ. Αθηνά . Στερείτε από άμεση πρόσβαση τους κατοίκους Κοζάνης από το υπέρτατο αγαθό της υγείας ? Θα έπρεπε να ντρέπεστε σαν άνθρωπος που δεν θέλετε να γίνει ένα νέο νοσοκομείο στην περιοχή σας . Σαν πολιτικό που θεωρητικά θα έπρεπε να προσπαθείτε για το καλό του συνόλου των κατοίκων αλλά όταν ένας πολιτικός κάνει αγώνα για να μην γίνει νοσοκομείο στον γείτονα δήμο και να μείνουν χιλιάδες κόσμου με ένα νοσοκομείο 70 ετών με τις λιγότερες κλίνες ανά άτομο σε όλοι την Ελλάδα τότε εγώ νιώθω ντροπή κυρίως γι αυτούς που θα σας ψηφίσουν

    • Μάλλον συνηθίζει να πατεί επί πτωμάτων η πολιτευτής . Δεν βρέθηκε κανένας να την μαζέψει για να μην εκθέτει το όνομα της και την παράταξη που εκπροσωπεί

    • Μα έχουμε νοσοκομείο. To Μποδοσάκειο και είναι υψηλών προδιαγραφών. Αντιστρέφω την ερώτηση. Μήπως εσείς ως συνηθίζετε διαχρονικά στερείτε την περιοχή από ένα έτοιμο νοσοκομείο προδιαγραφών με την σκόπιμη υποβάθμισή του?

      • Αφού έχετε λοιπόν νοσοκομείο, υψηλών προδιαγραφων,τι γκρινιάζετε και σε τι σας ενοχλεί να δημιουργηθεί ένα μεγάλο και συγχρονο νοσοκομείο και στην Κοζάνη;Γιατί η κυρία Τερζοπουλου ξεκίνησε αυτήν την στείρα αντιπαράθεση;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.