ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

 ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΕΩΡΗΣΑ  ΠΡΕΠΩΝ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ( ΜΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 50% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ  ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ.(ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ  ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ).

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ., ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ  ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ.

                                                                           ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                       Ο ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

                                                                           ΣΑΒΒΑΣ  ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ