Ευχαριστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, σε συμπολίτες μας, για τις δωρεές τους

9 Απριλίου 2020
12:23

 

Ο Διοικητής και το Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τους:

Αργυροπούλου Γιάννα για τη δωρεά

  • τριακοσίων (300) υφασμάτινων μασκών.

Δημητριάδου Ζωή για τη δωρεά

  • ογδόντα οκτώ (88) προστατευτικών ασπίδων προσώπου, οι οποίες κατασκευάστηκαν από την Ερευνητική Ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας TED3D στα πλαίσια του προγράμματος «Δωρεές που αφορούν στην παραγωγή ειδών πρώτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19» με κωδικό έργου «Ε05042».

Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Τετραλόφου Κοζάνης για τη δωρεά

  • 5 ομπρελών.

Λυσσαρίδη Νικόλαο για τη δωρεά

  • εκατόν (100) χειρουργικών μασκών.

Ταϊγανίδη Παύλο για τη δωρεά

  • πεντακοσίων (500) κιλών πατάτες

Χατζηπατέρα Μαρία για τη δωρεά

  • τετρακοσίων (400) χειρουργικών μασκών.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μας στηρίζετε δείχνοντας μας το έμπρακτο ενδιαφέρον σας. Είμαστε όλοι μαζί και θα συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μαζί, υπηρετώντας με αφοσίωση στη διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών.

Ο Διοικητής

Στέργιος Γκανάτσιος

19 σχόλια

    • Κάνουν πιστά ότι πει το κόμμα . Όπως ο Πολακης θα προσφέρει με τον δικό του τρόπο ( ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη των γιατρών ) έτσι και η διοίκηση του ΠΔΜ . Περιμένουν να ωριμάσει η σκέψη να μην υπάρχει ανάγκη για μάσκες γιατί ουσιαστικά είναι αναγκασμένοι αλλά θα το κάνουν όταν δεν χρειάζονται πλέον . Το ΕΠΑΛ Καστοριάς πριν από 1,5 εβδομάδα παρέδωσε μάσκες στους γιατρούς . Κατώτερο των περιστάσεων το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με ιδεοληψίες

      • ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΕΚ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ π ΤΕΙ ΟΠΟΥ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟ 1,8;ΕΛΕΟΣ!!!

      • Ο Πολακης ανακοίνωσε οτι πήγε στο ΕΚΑΒ Χανίων και τους έδωσε μάσκες κλπ. Και Β γενεί ο πρόεδρος ΕΚΑΒ Χανίων και δηλώνει οτι δεν έγινε αυτό που αναφέρει ο Πολακης !!!!! Τέτοια δωρεά λες να κάνουν οι του πανεπιστημίου

      • Λαμβάνοντας υπόψη ότι το εμβόλιο θα βρεθεί σε κανά χρόνο… όλων των ειδών τα ιατρικά υλικά συμπεριλαμβανομένου και των μασκών θα είναι εξαιρετικά χρήσιμα . Μάλλον η σχέση σας με την ιατρική δεν είναι και η καλύτερη. πΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΜΕΛΈΤΗ

    • αγαπητέ μου τέτοια εμπάθεια δεν υπάρχει. Σε κάθε ανάρτηση τα βάζετε με το ΠΔΜ απαξιώνοντας κάθε επιστημονική προσπάθεια.
      Προφανώς ότι και να σας απαντήσουν η απαξίωση είναι δεδομένη. Δυστυχώς παραπέμπεται σε troll των ο.6.
      H μάχη με τον κορωνοϊό δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αντοχής. επομένως μην προτρέχετε !!

  • Προφανώς δεν παρακολουθήσατε τη συνέντευξη του Πρύτανη σε τοπικό κανάλι προ ημερών, όπου δήλωσε πως πρωτότυπες μάσκες που έχουν παραχθεί σε 3D εκτυπωτές από τα Τμήματα του Πανεπιστημίου βρίσκονται προς έγκριση από τους αρμόδιους φορείς.

  • Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το αναφέρεις? Τι εμμονή είναι αυτή σε άσχετο post….

    • Προφανώς ο σχολιαστής στον οποίο αναφέρεσαι δεν εχει πρόβλημα με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Εγώ πιστεύω πως όχι απλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αλλά είναι και προκλητικό προς την κοινωνία που υποφέρει εσείς τα μηχανήματα που θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μάσκες και ιατρικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος εσείς κάνετε εξαρτήματα για το αυτοκίνητο.

      • για ποια πρόκληση? μάλλον δεν διαβάζεις τα posts
        “Σε συνεντευξη του σε τοπικο καναλι προ ημερων ο πρυτανης ανεφερε πως οι πρωτοτυπες μασκες εχουν παραχθει στους 3D εκτυπωτες του Πανεπιστημιου και αναμενεται η εγκριση τους απο τους αρμοδιους φορεις”
        Καλό είναι να ενημερώνεσαι πρώτα και να μην πέφτεις σε παγίδες

        • Αυτή την είδηση την παραβλέπουν οι “καλοπροαίρετοι” σχολιαστές …που μάλλον άλλα έχουν στο μυαλό τους και αντί να ασχολούνται με την οργάνωση και στήριξη του τομέα υγείας προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις … γιατί άραγε;

  • Σε συνεντευξη του σε τοπικο καναλι προ ημερων ο πρυτανης ανεφερε πως οι πρωτοτυπες μασκες εχουν παραχθει στους 3D εκτυπωτες του Πανεπιστημιου και αναμενεται η εγκριση τους απο τους αρμοδιους φορεις

    • ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
      ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    • Μπράβο στον πρύτανη , ανάμεσα στο τύπωμα των πλαστικών του αυτοκινήτου τύπωσαν και μερικές μάσκες. Την έκανε την αγγαρεία.

      • Η εμμονή και η εμπάθεια κύριο χαρακτηριστικών των troll Και των κομματικών οπαδών. Γι αυτό ο κόσμος έχει απαξιώσει τους πολιτικούς και τα στελέχη….

  • Μα γιατί τόσο μένος με το Πανεπιστήμιο; Οι μάσκες έχουν κατασκευαστεί και εκκρεμεί η τελική έγκριση για τη μαζική παραγωγή τους. Δείτε τη συνέντευξη του πρύτανη στο top channel στις 6/4

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.