FOOD EXPO 2017: Μία ακόμη επιτυχημένη εκθεσιακή συμμετοχή για το ΕΒΕ Κοζάνης και τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας

27 Μαρτίου 2017
13:39

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 4η FOOD EXPO η οποία διοργανώθηκε, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων OENOTELIA, στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» στα Σπάτα Αττικής από 18 έως 20 Μαρτίου 2017.
Η FOOD EXPO είναι μια από τις μεγαλύτερες περιφερειακές διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με πάνω από 60.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 25.000 επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, η 4η FOOD EXPO αποδείχτηκε σημαντικό κανάλι διεξόδου για την προώθηση και προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Στην 4η FOOD EXPO συμμετείχαν 1.200 εταιρείες εκ των οποίων οι 156 ήταν εκθέτες από το εξωτερικό, σε 45.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας. Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν με αποστολή είκοσι επιχειρήσεων, με σκοπό την προώθηση και την προβολή των προϊόντων τους αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής της Περιφέρειας στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών. Επιπλέον, η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις όπως το πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας και οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας έδωσαν τη δυνατότητα προώθησης της παρουσίας των τοπικών προϊόντων στην εγχώρια αγορά με παράλληλη ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.

3 σχόλια

  • Παρακαλούμε να ανακοινωνθούν εν ευθέτω χρόνο και οι συμφωνίες που έκλεισαν οι επιχειρήσεις ώστε να κατανοήσουμε όλοι ότι τα χρήματα του τοπικού πόρου, με τα οποία χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις το ΕΒΕ, πιάνουν τόπο και δεν εξαντλούνται σε φωτογραφίες και δελτία τύπου.

  • Ο Κυριακίδης στο ΕΒΕ διαχειρίζεται πάρα πολλα χρήματα & λογο δεν δίνει πουθενά. Έχουμε χορτάσει απο φωτογραφίες του. Θελει & τον Δήμο, μην το ξεχνάτε & αυτο. Περιμενουμε οικονομικά στοιχεία γιατι απο λογια χορτάσαμε.

    • Γατάκι……..δεν βαρέθηκες….
      Μετά τη μιζέρια έρχεται το εγκεφαλικό.
      Είσαι πονηρός με ρουφιάνικα σχόλια που στοχεύουν αλλού….
      Χεραιτήματα στην παρέα σου…
      Και που σαι πονηρέ!!!!!’…….εγώ δεν βλέπω σε καμία φωτογραφία τον Κυριακιδη…
      Γατάκι λούφαξε …..
      Ξέχασες να γράψεις για τα πτυχία….
      Γατάκι……..
      Παρτο χαμπάρι δεν σε παίρνει!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.