Απομάκρυνση από το Δήμο Εορδαίας των μπλε κάδων ανακύκλωσης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και σε ιδιωτικές κλινικές

10 Απριλίου 2020
11:14
Κανένα σχόλιο

 

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι, κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ο Δήμος Εορδαίας απομάκρυνε όλους τους μπλε κάδους ανακύκλωσης οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο καθώς και κοντά σε ιδιωτικές κλινικές.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε επειδή είχε παρατηρηθεί η μη ορθή χρήση των μπλε κάδων ανακύκλωσης, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε αυτούς ιατρικά απόβλητα αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο μετάδοσης του νέου κορωνοϊού στους εργαζόμενους στα Κέντρα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Ο Δήμος Εορδαίας επίσης κάνει έκκληση στους πολίτες να κάνουν ορθή χρήση των μπλε κάδων ανακύκλωσης αποφεύγοντας να ρίχνουν σε αυτούς μάσκες και γάντια μίας χρήσεως, τα οποία κατασκευάζονται από υλικά, που δεν ανακυκλώνονται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταλήγουν σε κέντρα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Γάντια και μάσκες μίας χρήσεως πρέπει να αποθέτονται στους πράσινους κάδους, προκειμένου να κατευθύνονται για υγειονομική ταφή, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος εξάπλωσης του COVID 19.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.