Βραβείο Τιμής Ένεκεν: «πετμΕΕΕΕΚνοστιμιές» στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης – To ευχαριστήριο του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κοζάνης

15 Απριλίου 2020
14:42

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, το Junior Achievement Greece, ανακοινώνει τις 10 Μαθητικές «Εικονικές Επιχειρήσεις» που κατάφεραν να προκριθούν στο Μεγάλο Τελικό και θα διαγωνισθούν την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 στον 15ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020».  Για πρώτη φορά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Τελικός Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, με συνδέσεις από τα σπίτια των εφήβων «επιχειρηματιών», των κριτών και των προσκεκλημένων. Οι παρουσιάσεις των παιδιών, οι συνεντεύξεις στην κριτική επιτροπή και οι βραβεύσειςθα μεταδοθούν απ’ ευθείας, με εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Ηigh Definition), στον ιστότοπο: http://lms.jagreece.org/events/eikoniki-epixeirisi/ και από τα social media του οργανισμού, FacebookInstagramLinkedIn και youtube.  Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 09:00 και στις 15:00 θα ξεκινήσει η τελετή των βραβεύσεων που θα διαθέτει μετάφραση στα αγγλικά καθώς είναι μεγάλο το ενδιαφέρον για την πρωτόγνωρη VIRTUAL LIVE διαδικασία από το παγκόσμιο κοινό του Junior Achievement, αλλά και από στελέχη μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων.   Με όλες τις χώρες να αντιμετωπίζουν την κοινή κρίση του κορωνοϊού και με εκατομμύρια εφήβους στο σπίτι, ο πρωτοπόρος, αισιόδοξος,  virtual διαγωνισμός της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης στην Ελλάδα, αποκτά φέτος ιδιαίτερη σημασία.

Γνωστοί δημοσιογράφοι και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες θα απονείμουν LIVE στις 8 Μαΐου, τα 4 Ειδικά Βραβεία σε 4 μαθητικές «επιχειρήσεις» που έφτασαν κοντά στην πρόκριση στη 10άδα και είχαν πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές σε επιμέρους τομείς.  Οι νικητές είναι:
Βραβείο Αειφόρου Ανάπτυξης: «Ο κήπος της αειφορίας» – 1ο ΕΠΑ.Λ. Διδυμοτείχου
Βραβείο Αξιοποίησης Νέων Τεχνολογιών: «DeepSeaRobotiΧ» – 1ο Γυμνάσιο Γέρακα 
Βραβείο Διά Βίου Μάθησης: «Πελλαία Φύση»  Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
Βραβείο Τιμής Ένεκεν:  «πετμΕΕΕΕΚνοστιμιές» – Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης

To ευχαριστήριο του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κοζάνης

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ σ’ όλους/ες που πίστεψαν στο όραμα και το έκαναν αληθινό!

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στις κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικόπολης “Αη Γιάννης”
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στους επιχειρησιακούς μας Συμβούλους και χορηγούς:
– ΠΙΤΕΝΗ Α. ΑΦΟΙ, Α.Β.Ε.Ε., Κοζάνη
-Αρτοποιείο “Α. ΚΥΡΙΝΑΣ – Β. ΒΑΒΛΙΑΡΑ Ο.Ε ” Κρόκος Κοζάνης
– “ΠΗΤΤΑΣ ΘΩΜΑΣ” Αθ., Προϊόντα Ζαχαροπλαστικής, Κοζάνη
– “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΥΣΤΙΚΙ”, Φιλώτας Αμύνταιο
– “ΕΝΤΕΚΑ”, Αποστακτήριο, Κοζάνη
– “ΜΠΕΛΛΗΣ” Α.Β.Ε.Ε., Φλώρινα
– “ΣΤΑΡΟΖΥΜΟ”, Γκόγκος Παύλος, Κοζάνη
– ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΪΚΏΝ ΑΓΟΡΏΝ Νομού Κοζάνης
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα από το σχολικό έτος 2014-2015 που ξεκινήσαμε
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ σ’ όλους τους εθελοντές μας
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ πάνω από όλους στους μαθητές και στις μαθήτριές μας!!! Στα παιδιά μας που απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν αντάξια σε προγράμματα και προκλήσεις υψηλού επιπέδου , ότι μπορούν όχι απλά να τα καταφέρουν αλλά και να ξεχωρίσουν!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ πολύ το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) για την ΤΙΜΗ που μας έκανε με την απονομή του βραβείου και για την ευκαιρία που μας δίνει, ξεπερνώντας τις κοινωνικές αναπηρίες, να συμμετέχουμε σε μια τόσο σημαντική και ξεχωριστή εκδήλωση!

2 σχόλια

  • “ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ”.ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ`ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ.Κ.Κ.

  • Απλά μπράβο πρώτα στα παιδιά και μετά στους δασκάλους του ΕΕΕΕΚ Κοζάνης. Καλή Ανάσταση σε όλους σας και καλή δύναμη στο έργο σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.