Aθλήτριες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ κλήθηκαν και συμμετείχαν στις προπονήσεις του κλιμακίου βορρά της εθνικής κορασίδων (Φωτογραφίες)

27 Μαρτίου 2017
20:42
Κανένα σχόλιο

Οι αθλήτριες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΙΔΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ και ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, κλήθηκαν και συμμετείχαν στις προπονήσεις του κλιμακίου βορρά της εθνικής κορασίδων που διεξήχθησαν την Κυριακή 19/3/17 και σήμερα 27/3/2017 στο γυμναστήριο της Μίκρας, στην Θεσσαλονίκη. Ο Σύλλογος συγχαίρει τις αθλήτριες για αυτή την διάκριση που έρχεται ως επιβράβευση των ικανοτήτων τους και της σκληρής δουλειάς που κάνουν καθημερινά.

Παράλληλα ή κλήση τους αντικατοπτρίζει και την διαχρονική παρουσία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ στην κορυφή του μπασκετικού γίγνεσθαι, τόσο σε εθνικό όσο και σωματειακό επίπεδο. Άλλωστε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά και πολλοστή στην ιστορία του ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ είναι και πάλι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΝΕΑΝΙΔΩΝ της ΕΚΑΣΔΥΜ, συνεχίζοντας την προσπάθεια του στα προκριματικά του Απριλίου στην Θες/κη, και με προοπτική ως είθισται, την πρόκριση στις τελικές φάσεις (FINAL 6) των αντίστοιχων ηλικιακών πρωταθλημάτων, ενώ η γυναικεία ομάδα συνεχίζει αήττητη (8-0)και με καλές προοπτικές
διεκδίκησης της ανόδου σην Α2.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.