Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ» περιοχής Τσιαρτσιαμπά: O Ακάθιστος Ύμνος στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος

28 Μαρτίου 2017
09:25

Ο πολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ» περιοχής Τσιαρτσιαμπά κάνει γνωστό στα μέλη και τους φίλους του ότι: την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 6 μ.μ. θα παρακολουθήσει, όπως κάνει εδώ και χρόνια τον Ακάθιστο Ύμνο στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος (τη Λαριού).

Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορείο.

Τόπος αναχώρησης στο χώρο του Ειδικού Σχολείου περιοχής Αγ. Αθανασίου.

Ώρα αναχώρησης: (4:30) μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου : 5 ευρώ το άτομο.

Πιθανές μικρές στάσεις: Λευκοπηγή, Αγία Παρασκευή, Ροδιανή, Κερασιά και Αιανή.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα: 2461030525 (κ .Ναπολέων Κοντός), 2461099906 (κ. Ιωάννης Τσολάκης) και 2461027309 (κ. Γιάννης Αντωνόπουλος).

Στο τέλος θα προσφερθεί φασολάδα στην Τραπεζαρία του Μοναστηριού.

ΤΟ Δ.Σ.

Ένα σχόλιο

  • «Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ» περιοχής Τσιαρτσιαμπά !!!!!!
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΕΞΗ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΙΝΟΥ ΤΟ 1878 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΩΣ «ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΜΠΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.