Παρατείνονται μέχρι 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα

23 Απριλίου 2020
12:49

Καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας και κλειστά μαγαζιά έως τουλάχιστον τις 4 Μαΐου! Την παράταση των μέτρων που έληγαν στις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.Στις αρχές της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για την άρση των μέτρων από τον πρωθυπουργό.

 

ΠΗΓΗ https://www.newsit.gr/

6 σχόλια

  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ

  • Τον εαυτο μας τον προστατευουμε εμεις. Οχι εσεις. Οπως λοιπον εσεις φροντιζετε τον εαυτο σας κατα βουληση κ τον εξαιρειτε των μετρων,ετσι το δικαιουμαστε κι εμεις. Αρκετα με τη δικτατορια σας.το ξερουμε πως το εχετε στο αιματακι σας αλλα ως εδω. Φτανει.

    • Πόσο κακός κουμουνιστής είσαι;Εχετε μαθει να αντιδραται ακόμη και αν είναι για το καλό όλων. Ο χειρότερος ιος ειναι ο κουμουνισμός. Αλλα είστε λιγοι για να επιβάλεται τα παράλογα αιτήματα σας.

  • ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ; ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ. ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.