Πτολεμαΐδα: 110 μαθητές μέσω διαδικτυακού προγράμματος συντηρούν τις σχέσεις με τους δασκάλους τους

25 Απριλίου 2020
13:36
Κανένα σχόλιο

Περισσότερα από 110 παιδιά μαζί με τις οικογένειες τους από την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή αξιοποιούν τον άπλετο, λόγω καραντίνας, χρόνο τους, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικό διαδικτυακό πρόγραμμα με εμπνευστές τους συντελεστές του Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου και ΚΔΑΠ «Ουράνιο Τόξο». Οι μαθητές εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα υλικά, φροντίζοντας ενωρίτερα οι Νηπιαγωγοί για την αποστολή στα σπίτια τους, παρακολουθούν και συνεργούν καθημερινά, στο διαδραστικό πρόγραμμα, που εμπεριέχει όρους παιχνιδιού, ποικίλα ερεθίσματα, ευφάνταστες διαθεματικές δραστηριότητες, κ. α. Οι εξ αποστάσεως αυτές συναντήσεις, πρωί και απόγευμα, εκτός από την εκπαιδευτική και γνωστική τους αξία, τον δημιουργικό και ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα, συντηρούν, τη συναισθηματική σχέση μαθητών και εκπαιδευτικών, που αναπτύχθηκε από την αρχή της τρέχουσας Σχολικής χρονιάς, και διακόπηκε ξαφνικά, με την εμφάνιση του Κορωνοϊού

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.