H επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την επιτυχημένη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης οδηγού μοτοσικλέτας, μετά απο τροχαίο που έχει σε περιοχή του Βελβεντού

28 Μαρτίου 2017
14:15
Κανένα σχόλιο

Χθες (27-03-2017) τις απογευματινές ώρες, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης, εντοπίστηκε 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα είχε επικοινωνήσει μέσω της τηλεφωνικής σύνδεσης «112» με Υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε περιοχή του Βελβεντού- Κοζάνης και χρειάζεται βοήθεια λόγω τραυματισμού του μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε.

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης με την συνδρομή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κοζάνης και Σερβίων, της Ελληνικής Ομάδας Διασώσεως – Παράρτημα Κοζάνης, της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής (Παράρτημα Σερβίων-Βελβεντού) και τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 25χρονου σε δασική περιοχή του Βελβεντού- Κοζάνης και τη μεταφορά του από το ΕΚΑΒ Κοζάνης στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ».

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.