3η συνάντηση για τη διοργάνωση του «1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πτολεμαΐδας, η πόλη γιορτάΖΕΙ»

15 Δεκεμβρίου 2016
18:32

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/12/2016 η τρίτη συνάντηση των μελών της οργανωτικής και καλλιτεχνικής επιτροπής για τη διοργάνωση του «1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πτολεμαΐδας, η πόλη γιορτάΖΕΙ». Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διοργάνωση και υλοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η οργανωτική επιτροπή συνεδρίασε με σκοπό το είδος σύστασης του συλλόγου (καταστατικό), τον καθορισμό των ημερομηνιών διεξαγωγής του φεστιβάλ, των διαθέσιμων χώρων κ.α. Στη συνάντηση αποφασίστηκε το καταστατικό να ετοιμαστεί και να υπογραφεί από τα μέλη στην επόμενη τακτική συνάντηση των επιτροπών.

Στην καλλιτεχνική επιτροπή συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις καλλιτεχνικές προτάσεις (όροι – έντυπο) και συντάχθηκε το υπόδειγμα του εντύπου υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το καλλιτεχνικό πλαίσιο του φεστιβάλ και η πρόσκληση κατάθεσης προτάσεων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ένα σχόλιο

  • Αν ο δημος δεν προχωρησει στην εξευρεση χωρου καταλληλου για εκδηλωσεις, πολυ φοβουμαι οτι θα κανουμε τον κουκο μπουφο.
    Το πνευματικο κεντρο (ο θεος να το κανει) ειναι παντελως ακαταλληλο για οποιαδηποτε εκδηλωση, πλην μικρων συναυλιων, μικρών σχολικων εορτων και μικρών ημεριδων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.