Ευχαριστήρια επιστολή, του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή, μετά την πρώτη φάση αντιμετώπισης του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού

30 Απριλίου 2020
13:26

 

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αντιμετώπισης του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ παράλληλα όλους τους δημότες του Δήμου μας για την υπεύθυνη στάση τους, όσον αφορά την τήρηση των επιβεβλημένων μέτρων.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι και στην επόμενη φάση, αυτή της σταδιακής άρσης των μέτρων, θα επιδείξουμε όλοι μας την ίδια κοινωνική υπευθυνότητα και θα έχουμε την ίδια αποτελεσματικότητα.

Ο Δήμος μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κάτω από πρωτόγνωρες και πιεστικές υγειονομικές συνθήκες, προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων καταβάλλοντας εστιασμένες προσπάθειες να σταθεί στο πλευρό των δημοτών του. Θα ήθελα να τονίσω την ιδιαίτερη προσπάθεια του προσωπικού του Δήμου, που κράτησε σε λειτουργία τις υπηρεσίες του. Να ευχαριστήσω την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι», που αδιάλειπτα και με ακούραστο τρόπο συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα στους συμπολίτες μας.

Επίσης με την παρούσα επιστολή μου θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω θερμά τα παρακάτω φυσικά και νομικά πρόσωπα, που στα πλαίσια της ατομικής και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επιδεικνύοντας εμπράκτως την ιδιαίτερη ευαισθησία τους, προσέφεραν δωρεάν στον Δήμο μας προϊόντα τους, τα οποία διατέθηκαν στους κατοίκους των χωριών Δαμασκηνιάς Δραγασιάς και στο κοινωνικό παντοπωλείο, καθώς επίσης πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες στους συνδημότες μας και υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Κουνέλλας Ιατρική

την εταιρεία Φρήσλαντ Καμπίνα Ελλάς Α.Ε.

την εταιρεία Κουτέρης Χ. Πέτρος Αρτοποιΐα-Παραγωγή Ειδών Ζαχαροπλαστικής

την εταιρία Vencil Pharmaceuticals ΕΠΕ

την εταιρία Εndless Ευρωχαρτική

την Εταιρεία Σκλαβενίτης

την κυρία Άρτεμη Μέγα

τον κύριο Δάμων Λέντζα

τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσοτυλίου

τον Σύλλογο Εθελοντών Σιάτιστας

την εταιρία Προϊόντα Γης Βοΐου

το φαρμακείο Μυλωνά Σοφίας

το κατάστημα Ηλίας Πορτοκάλια

και την κυρία Τσανάκα.

Θα επιθυμούσα επίσης να ευχαριστήσω την ΚΕΔΕ, τα Κέντρα Υγείας Σιάτιστας και Τσοτυλίου, καθώς επίσης και τo Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας, που συνέδραμαν αποφασιστικά και καθοριστικά στο δύσκολο έργο μας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η βοήθεια της Ιεράς Μονής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Δρυόβουνο.

Ο αγώνας ενάντια στο κορωνοϊό συνεχίζεται. Προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Δεν εφησυχάζουμε και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Ο Δήμαρχος

Χρήστος Ζευκλής

2 σχόλια

  • Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ι.ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ,ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ;ΛΕΩ;ΓΙΑΤΙ,ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΚΟΠΑ.

  • Εκει στο Δημαρχειο,κανεις δεν πηρε ειδηση,πως και σ`αυτην τη δυσκολη περιοδο το “ΤΣΙΑΡΟΥΣΙΑΝΟ” φροντισε καιστηριξε με τροφιμα,φαρμακα,αντισηπτικα και ειδη καθαριοτητας,κοσμο και κοσμακη;Αλλα η μεγαλυτερη και ανεκτιμητη Βοηθεια και Παραμυθια ηρθε απο τη Χαρη της Παναγιας της Μικροκαστρινης, που αυτην την περιοδο εχουμε την ευλογια να τη φιλοξενουμε στις ενοριες μας.Χριστος Ανεστη , Χρονια Πολλα και Ευφροσυνα.Η Σκεπη της Παναγιας να μας σκεπαζει ολους και να μας χαριζει υγεια και δικαιοκρισια.Να βλεπουμε πισω με κατανοηση μπροστα με ελπιδα και γυρω με αγαπη.Κ.Γ.Κ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.