kozan.gr: Νίκος Μπουκουβάλας: “Χρόνια οι πολίτες μας ζητούν την πρόσβαση λεωφορείου στον λόφο των μοναδικών μας Βυζαντινών μνημείων. Αυτό το πάγιο, δίκαιο και επί δεκαετίες μη ικανοποιούμενο αίτημα θα πάρει επιτέλους σάρκα και οστά”

1 Μαΐου 2020
07:52

 

Με αφορμή τις προτάσεις-αιτήσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται κι η διάνοιξη της Δασικής Αντιπυρικής οδού “λόφος Βυζαντινού κάστρου Σερβίων-Επ. Οδ. Σερβίων – Καστανιάς”, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, Νίκος Μπουκουβάλας, σχολίασε: Μπράβο σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην προώθηση του έργου. Δήμαρχε χρόνια οι πολίτες μας ζητούν την πρόσβαση λεωφορείου στον λόφο των μοναδικών μας Βυζαντινών μνημείων . Αυτό το πάγιο , δίκαιο και επί δεκαετίες μη ικανοποιούμενο αίτημα θα πάρει επιτέλους σάρκα και οστά . Οι όψιμοι και εκ του μακρόθεν ευαίσθητοι για τα άρρωστα δέντρα ως πρόσφατα γκρίνιαζαν για τη μη πρόσβαση. Ας τους προσπεράσουμε γιατί η σημερινή διοίκηση του Δήμου ενήργησε και γι αυτό πολύ πριν την ανειλικρινή ευαισθησία τους! Προχωράμε”.

kozan.gr

9 σχόλια

  • Κόψτε τα χορτιαρια.. Φτιάξτε και βαψτέ τα ξύλινα κάγκελα που σαπισάν όλα. Στρώστε τα πλακόστρωτα που σηκώθηκαν όλα. Τώρα όσο για το λεωφορείο εν μέσω πανδημίας ποιος θα ανεβαίνει αυτό είναι άλλη συζήτηση. Το μέλλον θα δείξει για την επιτυχία του εγχειρήματος.

  • Καταλαβαίνω καλά; Η Αποκεντρωμένη υποβάλλει την πρόταση,όχι ο δήμος, κάνει οδό για αντιπυρική προστασία και όχι δρόμο για πρόσβαση στα Κάστρα, από την πλευρά της Καστανιάς.
    Γιατί λοιπόν η δημοτική αρχή επαίρεται αφού δεν υποβάλλει η ίδια την πρόταση;
    Τότε και κάθε έργο που κάνει η περιφέρεια στην περιοχή μας, να το οικειοποιούμαστε και να περηφανευόμαστε γι αυτό.

    • Έκανε και κανένα έργο η δημοτική αρχή; Όλα όσα ανακοίνωσε αλλονών έργα ήταν. Για φωτογραφίες στο φβ μια χαρά είναι ο δήμαρχος Σερβίων για σοβαρά πράγματα δεν κάνει.

      • Δυο φορες που τον ακουσα δεν παρελειψε να αναφερει κατι για ιδρυτικα στελεχη πρωην κινηματος.κολλημα?

  • Σαμποτάζ της Κοζάνης τόσα χρόνια για να μην μπορούν οι μυριάδες επισκεπτών να πηγαίνουν στα βυζαντινά κάστρα. Είναι προφανές

  • Φυσικά σαμποτάζ. Όπως απαγόρευαν στους χρήστες της εθνικής οδού να μπαίνουν στα Σέρβια!
    Γέλια πράγματι! Κάνει έργο άλλος φορέας, έργα ενταγμένα από άλλους ακόμα και τον Κοσματοπουλο και επαίρονται οι σημερινοί!!!!!!

  • Γιατί στα μπουχαρια Δεν κάνουν σαμποτάζ οι Κοζανίτες; Πάνε καταστρέφουν τα σκαλιά και το περίπτερο για να μην έχουν τουρισμό στο δήμο Σερβίων. Ε μπουκουβαλα;

  • Τι πονος ειναι αυτος? Επειδη ο ανθρωπος δε θελει να ειναι τα σερβια υπο την κοζανιτικη κατοχη? Κοτζαμ χωριο ειναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.