Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για τη σημερινή εργατική Πρωτομαγιά

1 Μαΐου 2020
14:32

 

Σήμερα είναι μέρα τιμής στους αγώνες και στους νεκρούς της εργατικής τάξης.

Οι αγώνες για την κατάκτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αρκετά χρόνια μετά την εξέγερση του Σικάγο το 1886 για την διεκδίκηση του οκταώρου και καλύτερες συνθήκες δουλειάς, αποτελούν φάρο για όλους τους εργαζόμενους, για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, σε όλη την γη.

Η σημερινή συγκυρία, με την έλευση μιας νέας οικονομικής κρίσης, είναι μια ευκαιρία για νέα επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Είναι χρέος όλων των μας, να προασπίσουμε τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης και να αποτρέψουμε αυτά τα σχέδια που θα υποβαθμίσουν τις ζωές μας.

Ιδιαίτερα στην Κοζάνη, σε μια περιοχή που ο κόσμος της εργασίας πλήττεται ήδη από την βίαιη απολιγνιτοποίηση, η απάντηση πρέπει να είναι μαζική, οργανωμένη και αποφασιστική

Η αλληλεγγύη, η δημοκρατία, τα ίσα δικαιώματα δεν είναι παραχωρήσεις, αλλά κατακτήσεις

Είναι καθημερινές μάχες που πρέπει να τις δίνουμε συνεχώς.

Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε

Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά!

Καλούς αγώνες!

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.