Το εστιατόριο Tip Top σε συνεργασία με το κτήμα βιολογικών λαχανικών Bio ygeia στην Άνω Κώμη, προσέφεραν 100 μερίδες φαγητού και 100 σαλάτες στο νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

1 Μαΐου 2020
22:05

Σε μια δύσκολη εποχή, όπως αυτή που διανύουμε, για την ανθρωπότητα αλλά και για τον καθένα μας προσωπικά, το «μαζί» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ένας όρος που μας δίνει δύναμη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στον Covid19 και όλες τις αλλαγές που έχει φέρει στην ζωή μας. Έτσι, λοιπόν, ΜΑΖΙ, ο καθένας από τον δικό του δρόμο βρεθήκαμε κάτω από την ίδια ελπίδα, ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ανθρώπους που παλεύουν σήμερα για να εξασφαλίσουν το δικό μας αύριο. Μια πράξη αλληλεγγύης που κλείνει μέσα τις χιλιάδες «ευχαριστούμε» για το νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Το εστιατόριο Tip Top σε συνεργασία με το κτήμα βιολογικών λαχανικών Bio ygeia στην Άνω Κώμη, προσέφεραν 100 μερίδες φαγητού και 100 σαλάτες. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον chef της Tip Top, Θωμά Κατσάρα, αλλά και τις υπεύθυνες του κτήματος, Κατερίνα Σταμκοπούλου και Βιβή Νίκου, για την προσφορά τους.

Άλλωστε, ότι γίνεται με αγάπη, μόνο καλό μπορεί να είναι. Κι αν αναρωτιέστε πως θα μας βρει η επόμενη μέρα… θα μας βρει κι αυτή μαζί. Μπορεί κοντά ή λίγο πιο μακριά, αλλά σίγουρα μαζί.

(Κείμενο: Χριστίνα Μπλαχάβα)

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.