Oμάδα εθελοντισμού Ανδρόνικος: Διαδικτυακή, μίνι εκδήλωση-εκπομπή, με τηλεσυνεντεύξεις, την Δευτέρα 4 Μαΐου

2 Μαΐου 2020
10:52
Κανένα σχόλιο

Η ομάδα εθελοντισμού Ανδρόνικος σας ενημερώνει πως λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας, η προγραμματισμένη μας εκδήλωση για τη Δευτέρα 4 Μαΐου δεν θα πραγματοποιηθεί. Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι για όλους πρωτόγνωρες και καλούμαστε να δείξουμε υπευθυνότητα, συνέπεια και υπομονή…

Ευχόμαστε σύντομα να περάσει όλη αυτή η δοκιμασία και να μας αφήσει όλους λίγο καλύτερους ανθρώπους…

?? Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όσους προσφέρουν, σε όσους δεν έχουν την πολυτέλεια να προστατευθούν παραμένοντας στα σπίτια τους, αλλά από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να δουλεύουν για να μας προσέχουν, βοηθούν, εξυπηρετούν όπως επίσης και στις οικόγενειες που δυστυχώς έζησαν την απώλεια… ?

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που θα δοκιμαστούν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις, να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα και να παλέψουν με καθαρό μυαλό και ηρεμία ψυχής τον αγώνα τους…ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ… ?

Επειδή όμως ο εθελοντισμός τον οποίο και προσπαθούμε να προβάλλουμε και να προωθήσουμε δεν ματαιώνεται, δεν αναβάλλεται και δεν ακυρώνεται, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την “3η ημέρα εθελοντισμού Ανδρόνικος” λίγο διαφορετικά…

Την Δευτέρα λοιπόν 4 Μαΐου θα γίνει μία διαδικτυακή, μίνι εκδήλωση-εκπομπή με τηλεσυνεντεύξεις από τους καλεσμένους που είχαμε προγραμματίσει να έχουμε με φυσική παρουσία αν γινόταν κανονικά η εκδήλωση.

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής έχει αναλάβει ο αποκλειστικός μας παρουσιαστής Βασιλης Σακουλεβας και την ετοιμάζει πυρετωδώς με την βοήθεια της ομάδας μας.

?Επίσης ο καθένας μας θα μπορούσε να κάνει μια πράξη εθελοντισμού στα πλαίσια της εκδήλωσης όπως κάνουμε κάθε χρόνο με όλα τα σχολεία της πόλης και όχι μόνο. Θα μπορούσαμε να δώσουμε αίμα, να μαγειρέψουμε για κάποιον ηλικιωμένο γείτονά μας, να στείλουμε ένα γράμμα με μια ζωγραφιά στη γιαγιά και τον παππού μας ή ότι άλλο νομίζετε οτι μπορείτε να κάνετε και φυσικά μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες με την δράση σας ή να την ανεβάσετε στην ομάδα μας στο fb με το #3meraethelontismouAndronikos

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.