kozan.gr: Αιανή: Καπνός από βραχυκλώμα σε κολόνα της ΔΕΗ (Βίντεο)

2 Μαΐου 2020
18:57

 

Κλήση για καπνό σε κολόνα της ΔΕΗ στην κεντρική πλατεία Αιανής  δέχτηκε γύρω στις 18:30, σήμερα Σάββατο 2/5, η πυροσβεστική υπηρεσία Κοζάνης. Όπως φαίνεται ο καπνός πρέπει να προήλθε έπειτα από βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια δημιουργίας – “χτισίματος” φωλιάς από πελαργούς, που έβαζαν τα πρώτα κλαδιά.

Ένα σχόλιο

  • Ειναι η 3η ή 4η φορα που παιρνει φωτια (νομιζω απο κεραυνο ή λογω υψηλης τασης)η συγκεκριμενη κολονα!!!Σημερα δε ακουστηκε και εκρηξη και ενα εκκωφαντικο βουισμα που προκαλεσαν τρομο σε καποια παιδακια που ηταν στην πλατεια,μια ανασα κοντα!!! Τι Θα γινει;; Γιατι δεν δινουν οριστικη λυση στο προβλημα ή γιατι δεν την ξηλωνουν απο κει, να ληξει το ζητημα; Στο μεταξυ παντα καιγεται ολοσχερως και η φωλια των πελαργων και αυτο ειναι ενα δευτερο θεμα!!! Η ΔΕΗ να εκδωσει δελτιο τυπου και να δωσει εξηγησεις εδω και τωρα. Τι περιμενει, να εχουμε θυματα;; Παιζουν παιδια απο κατω.Νισαφι πια!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.