Ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού προγράμματος LEADER της ΑΝΚΟ για την Π.Ε. Κοζάνης & Π.Ε. Γρεβενών (έργα ιδιωτικού χαρακτήρα)

4 Μαΐου 2020
13:37

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. μετά και την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής ενστάσεων (κατά την οποία δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση), στη συνεδρίασή της με α/α: 16/29-4-2020, ενέκρινε τον οριστικό πίνακα κατάταξης, ο οποίος δεν διαφοροποιείται από τον προσωρινό πίνακα καθόσον δεν επήλθε καμία μεταβολή, είτε από τη διαδικασία του δειγματοληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από την ΕΥΔ (ΕΠ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, είτε από την διαδικασία των ενστάσεων.

Αποφάσισε παράλληλα για τη μεταφορά ποσών από υποδράσεις που εκδηλώθηκε μικρότερο ενδιαφέρον σε άλλες που η εγκεκριμένη δημόσια δαπάνη ξεπερνά την αρχική κατανομή, ώστε να ενταχθούν επιπλέον προτάσεις, καθώς και για την υποβολή αιτήματος Υπερδέσμευσης στην ΕΥΕ ΠΑΑ 2014-2020, ύψους 3.616,470,61€ προκειμένου να ενταχθεί το σύνολο των προτάσεων που αξιολογήθηκαν θετικά, δεδομένου ότι το ποσό της διαθέσιμης Δημόσιας Δαπάνης της πρόσκλησης δεν επαρκεί για την ένταξη του συνόλου των προτάσεων.

Επισημαίνεται ότι από τις 81 υποβληθείσες προτάσεις συνολικής αιτούμενης Δημόσιας δαπάνης 8,5 εκ., οι 74 είναι παραδεκτές με συνολική εγκεκριμένη Δημόσια Δαπάνη 7,7 εκ.

Επισυνάπτεται ο πίνακας Οριστικών Αποτελεσμάτων (KΛΙΚ ΕΔΩ – ΑΡΧΕΙΟ EXCEL)

Ο Πρόεδρος

της ΕΔΠ CLLD/LEADER ΤΟΥ ΠΑΑ & ΤΟΥ ΕΠΑλΘ 2014-2020

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ

3 σχόλια

  • ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ ΑΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.