Ανέλαβε την Δευτέρα 4 Μαΐου τα καθήκοντα του ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο ορισθείς από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, Αντιστράτηγος ε.α. Γρηγόρης Γρηγοριάδης

5 Μαΐου 2020
12:14

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας προσήλθε στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης (πρώην Νομαρχία) ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γρηγόρης Γρηγοριάδης όπου τον υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης και τον συνόδευσε στο υπηρεσιακό του γραφείο, έχοντας μία πρώτη σύντομη ενημέρωση.

Στη συνέχεια προσήλθε και ο Περιφερειάρχης και όλοι μαζί επισκέφτηκαν τους Δ/ντες και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών της Έδρας και της Π.Ε. Κοζάνης.

Ο Αντιστράτηγος Γρηγόρης Γρηγοριάδης έχοντας μια λαμπρή πορεία με πολλές τιμητικές αναφορές στον ελληνικό στρατό, είναι κατά γενική ομολογία άνθρωπος αποτελεσματικός, ευγενής, συνεργάσιμος και αναμένεται να αποτελέσει τη γέφυρα συνεργασίας μεταξύ πολιτικών Προϊσταμένων και Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προωθώντας παράλληλα υποθέσεις που τελμάτωσαν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

17 σχόλια

    • ¨είναι κατά γενική ομολογία άνθρωπος αποτελεσματικός, ευγενής, συνεργάσιμος και αναμένεται να αποτελέσει τη γέφυρα συνεργασίας μεταξύ πολιτικών Προϊσταμένων και……”μια ωραια πεταλουδα μια ωραια πεταλουδα η αν θελετε περνα περνα η μελισσα με τα μελισσοπουλα

  • ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.ΑΡΑΓΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.

    • εγω θα στεκόμουν στο ποιόν του υποψηφίου.
      Και την κρίση θα την έκανα στο τελος.
      Για μενα προσωπικά, οπως αποδείχτηκε στην πόλη,οι νέοι σε ηλικία έχουν και απειρία, όσο και να θελουμε να τους θεωρούμε πανάξιους.

  • Άντε να δούμε!θα συνεχιστούν οι μεθοδευμένες μετακινήσεις υπαλλήλων για να ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης;Και στη συνέχεια θα πριμοδοτουνται με πολλά μόρια κατά την περίοδο των κρίσεων και θα προηγούνται έναντι των άλλων υπαλλήλων.Δηλαδη πέρα από το επίδομα της θέσης που είναι περίπου το 20% του μισθού του μέσου υπαλλήλου θα προηγούνται και με τα μόρια που είναι πολλά.

    • ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ,ΔΗΜΟΥΣ (ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΠΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Ή ΤΠΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ). ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ; Η ΝΔ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ 85ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ; ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Και κρίσεις να γίνουν πάλι οι αναπληρωτές σημερινοί προηγούνται.ειναι δηλαδή πολλαπλά ευνοημένοι!

  • Ο Περιφερειάρχης Δ.Μ κατανοεί την κοινωνία που προπορεύεται σε ανεργία;Γιατί να μην επιλέξει κάποιον που θα αμοίβεται; Εννοείτε ότι θα ήταν και ανάλογων προσόντων.

  • Μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε.Οι αναπληρωτές προϊστάμενοι κρίνουν χωρίς οι ίδιοι να έχουν κριθεί.

  • Μες στο βούρκο οι σχολιαστές της Κοζάνης…
    Ένα μπράβο δεν ακούστηκε.

    Αυτό μας χαρακτηρίζει.

    • Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ένας αποστρατος χωρίς εμπειρία στην αυτοδιοίκηση να γινεται γ.γ. και χιλιάδες επιστήμονες με εμπειρία να παρακαλάνε να γινουν ντελιβεραδες. Αυτό είναι το επίπεδο της αριστειας

  • Ελεος. Ειμαι Νεοδημοκρατης, ψηφισα το Γιωργο, αλλά δεν ειναι δυνατόν να συμφωνώ να βαζουμε αποστρατο για Γ. Γρ. στην Περιφερεια. Καμια σχεση η διοικηση στρατού με Διοίκηση Δημόσιας υπηρεσιας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.