kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Οι δηλώσεις Σκουρλέτη, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε όποιον επιχειρήσει να πει πως δεν τίθεται θέμα πώλησης μονάδων της ΔΕΗ

29 Μαρτίου 2017
11:02

Ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, μεθαύριο Παρασκευή 31/3, θα πρέπει να επισημανθεί, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, πως, οι δηλώσεις Σκουρλέτη, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε όποιον επιχειρήσει να πει πως, πλέον, δεν τίθεται θέμα πώλησης μονάδων της ΔΕΗ, πως είναι όλα υπό έλεγχο και διάφορα άλλα τέτοιου τύπου. Τ’ ότι, πλέον, η πώληση μονάδων, έχει πέσει στο τραπέζι και συζητείται ανοιχτά, είναι ξεκάθαρο, περισσότερο από ποτέ. Δεν αποτελεί απλά μια γραμμή σε ένα κείμενο συμφωνίας, έτσι για τους τύπους και για “φιλολογική” συζήτηση. Επίσης όλα αυτά, δεν τα λέει ο Γ. Δακής, η Γ. Ζεμπιλιάδου, ο Γ. Βήττας, ώστε, κάποιος άλλος, να επικαλεστεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες, στο πλαίσιο μιας συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου. Τα λέει – και τα φωνάζει – ένας Υπουργός της Κυβέρνησης, πρώην πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου Ενέργειας, ο οποίος, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, προειδοποιεί, πως, αν επικρατήσει η θέση των δανειστών, ο διαγωνισμός για την πώληση θα είναι στημένος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Συνεπώς, οποιοσδήποτε προσπαθήσει να παρουσιάσει μια άλλη εικόνα, από αυτή που πραγματικά υφίσταται, για ν’ αποφύγει τις ευθύνες του, χρησιμοποιώντας ως μοναδικό επιχείρημα, ότι τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει και πως θα πρέπει περιμένουμε, είναι προφανές πως δεν θα πείσει κανέναν.

Η Χύτρα

3 σχόλια

  • Τα ψέμματα τελείωσαν! Να παραιτηθεί σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο και όλοι οι βουλευτές παρουσία του Υπουργού! Μη δεχτείτε να γίνετε θιασώτες του μεγαλύτερου εγκλήματος στη μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου μας! Για μια και μοναδική φορά κοιτάξτε την αλήθεια στα μάτια! Η Δυτική Μακεδονία χωρίς τη ΔΕΗ τελείωσε! Το κρίμα στο λαιμό σας!

  • O διαγωνισμός για την πώληση είναι στημένος,τά στελέχη των τεχνικών κλιμακίων είναι βαποράκια συμφερόντων πού θέλουν να κάνουν ρεσάλτο στην δημόσια περιουσία.
    Σκουρλέτης

    Πως μπορεί κάποιος να τεμαχίσει, να καταστρέψει, να απαξιώσει κάτι που πριν από 7 χρόνια είχε 1δις κέρδη, τζίρο το 2009 πάνω από €6δις , με 7,5εκ.πελάτες, με 62 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 363 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής ώστε σήμερα να ζητούν πρακτικά να την χαρίσουμε σε ιδιώτες κυρίως αλλοδαπούς αλλά κι ημεδαπούς μεσάζοντες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.