Oι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συναντήθηκαν, στο χώρο του σχολείου, μετά από αρκετό καιρό, σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας – Τι λέει ο Διευθυντής (Bίντεο)

6 Μαΐου 2020
14:03

 

Oι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συναντήθηκαν, στο χώρο του σχολείου, μετά από αρκετό καιρό, σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Τι λέει ο Διευθυντής. Βίντεο “Ράδιο Σιάτιστα”

10 σχόλια

  • Είναι ντροπή να αναγκάζει τους εκπαιδευτικούς να πάνε για δουλειά . τον Σεπτέμβριο εάν δεν υπάρχει ο covid 19 ( που σίγουρα θα υπάρχει ) μπορούν να ανοίξουν τα σχολειά . Το σωστό βέβαια είναι το 2022 εάν θα ανακαλύπτει το εμβόλιο τότε να ανοίγουν τα σχολειά αλλά εμείς τον μισθό μας θα τον παίρνουμε

    • Δεν υπάρχει ελπίδα για την κοινωνία οταν η μια ομαδα στρέφεται ενάντια της άλλης… και τα χειρότερα έρχονται …με την ανεργία να καλπάζει ο θεός να μας λυπηθεί !

    • Πόσο φθόνο έχεις μέσα σου; Σε λυπάμαι πραγματικά. Θα σε καλέσω μια μέρα στην τάξη μου να δεις πόσο “εύκολο” είναι το έργο μου. Κλαίγοντας θα φύγεις, θα παρακαλάς να γυρίσεις στη δουλίτσα σου κι ας δουλεύεις και σαββατοκυριακα και γιορτές και καλοκαίρι. Μόνο έτσι θα καταλάβεις πόσο δύσκολη είναι η δουλειά ενός εκπαιδευτικού.

    • 15:31 άλλος ένας ζορισμένος είσαι κι εσύ πού έχει πρόβλημα με τους εκπαιδευτικούς; Μάλλον δε σ αρέσει η δουλειά σου και προσπαθείς να βγάλεις τα κόμπλεξ σου αλλού. Σε λυπάμαι,πραγματικα. Συγχαρητήρια σε όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές για το έργο τους όλο αυτόν τον καιρό μέσα από τις ηλεκτρονικές τάξεις. Το παιδί μου πάντως βοηθηθηκε πάρα πολύ, το ίδιο και πάρα πολλά άλλα παιδιά. Παρά τις λασπολογιες που εκτοξεύονται εναντίον τους, αυτοί ήταν εκεί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μην αφήσουν κανένα παιδί πίσω.

    • Αχχχχ 15:31. Κάνε μια μέρα μάθημα σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου ή λύκειου, διάλεξε εσύ, και θα ήθελα να είμαι από μια γωνία να βλέπω τα μούτρα σου όταν θα βγαίνεις απ την τάξη με την ουρά στα σκέλια, ιδρωμένος, κατακόκκινος απ τις φωνές και τα νεύρα και με πονοκέφαλο. Τότε πραγματικά θα καταλάβεις γιατί οι εκπαιδευτικοι “κάθονται” και “πληρώνονται”…

    • Σωστός. Αλλά έχω και μια απορία. Αφού πολλοί ζηλεύουν τους εκπαιδευτικούς που κάθονται “σαββατοκυριακα, αργίες, γιορτές και καλοκαίρι” κι αφού κάνουν τόσο “εύκολη” και “ξεκούραστη” δουλειά, γιατί δεν έγιναν δάσκαλοι ή καθηγητές; Οεοοο… Γιατι να μην απολαύσουν κι αυτοί όλα αυτά τα “προνόμια” και να χορτάσουν “καθισιο”; Θα ήθελα πραγματικά όλοι αυτοί που λοιδωρουν δασκάλους και καθηγητές, να μπουν στη θέση τους έστω για έναν μήνα… Ή μάλλον για μια εβδομάδα. Θα ήθελα να δω τα μούτρα τους όταν θα τελείωνε αυτή η βδομάδα. Ειλικρινά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.