kozan.gr: Στιγμιότυπα & δηλώσεις ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης – εκπροσώπων φορέων της αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο της σημερινής συμβολικής διαμαρτυρίας “Empty Chairs” στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

6 Μαΐου 2020
21:43

 

Στιγμιότυπα & δηλώσεις ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης – εκπροσώπων φορέων της αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο της σημερινής συμβολικής διαμαρτυρίας “Empty Chairs”, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.


15 σχόλια

    • Ψηφίστηκε και εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος, προφανώς λοιπόν με αυτή την ιδιότητα παραβρέθηκε και όχι με αυτή του πυροσβέστη …

  • Δήμαρχος τόσο βαρετός ο ”λογος” του . Η πόλη χρειάζεται αλλαγή και για τα επόμενα χρόνια θα μείνει στάσιμη δυστυχώς. Ας απολαύσουμε τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο δήμος από το νόμο, γιατί δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Όσο για τα μέτρα ο κλάδος χρειάζεται στήριξη συμφωνώ αλλά με συλλογική δουλειά να γίνει σωστά το άνοιγμα των καταστημάτων γιατί δεν παίζουμε με την υγεία.

  • Ας ανοίξουν τα μαγαζιά και ας μην καπνίζουμε μέσα.. με αυτό που ζούμε τώρα το θέμα του τσιγάρο μοιάζει πλέον αστείο..

  • Δίπλα στις καρέκλες να βάλουνε και τις ταμειακές….μπας και θυμηθούνε και κόψουνε καμια απόδειξη.

  • Εκτός από το κάπνισμα να μην ξεχάσουμε το κυριολεκτικά ανελέητο κυνήγι της αστυνομία σχεδον κάθε βράδυ μετα τις 12
    Στην πόλη των 3 καταστημάτων με άδεια κεντρου διασκέδασης
    Δήμαρχε θα κανείς,κάτι κ γι αυτο? Στο είπε αυτο κανείς από τα παιδιά,εκεί?

    • σε ειπε ο μαλουτας θα καταργησει τον αντικαπνστικο το πιστεψες τοσο πολυ που ακομα το αναφερεις…ποσο παρτακιδες πια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.