Ξεκινούν την Δευτέρα 11 Μαΐου οι εργασίες επισκευής και ανακατασκευής οδοστρωμάτων σε οδούς του δημοτικού δικτύου του Δήμου Φλώρινας

7 Μαΐου 2020
11:00
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Φλώρινας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Επισκευές οδοστρωσίας Δημοτικών οδών και Δημοτικού οδικού δικτύου Δήμου Φλώρινας», προϋπολογισμού 1.306.197,82 € με ανάδοχο την εταιρία «ΚΙΜΟΥΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» ανακοινώνει ότι οι εργασίες ξεκινούν την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020. Πρόκειται για έργο επισκευής και ανακατασκευής οδοστρωμάτων σε οδούς του δημοτικού δικτύου Δήμου Φλώρινας.

Ο δρόμος στον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες παρεμβάσεις από 11 – 05 – 2020 είναι η οδός σύνδεσης Β’ Εθνικών οδικών δικτύων Φλώρινας – Θεσσαλονίκης & Φλώρινας – Νίκης (Από Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έως παράδρομο Οδού Μοναστηρίου προς Μορφιαδάκη).

Ζητούμε την κατανόηση, την υπομονή σας και την συμμόρφωση σε τυχόν υποδείξεις των αρμοδίων εμπλεκόμενων αρχών στην κατασκευή του έργου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.