Χ. Ελευθερίου: “Ο επόμενος λογαριασμός ύδρευσης θα έρθει σε όλους τους Δημότες όχι σε «μπακαλοτέφτερο» αλλά σε κανονικό λογαριασμό”

7 Μαΐου 2020
23:57

 

Ο Μπάρμπα Γιάννης έλεγε: -Να σε χρωστάνε παιδί μου. Να μη χρωστάς …

Ο επόμενος λογαριασμός ύδρευσης θα έρθει σε όλους τους Δημότες όχι σε «μπακαλοτέφτερο» αλλά σε κανονικό λογαριασμό όπως σε όλους τους κανονικούς Δήμους…

Θα μάθουμε επιτέλους όλοι μας,όσοι φυσικά έχουν λογαριασμούς ύδρευσης στο Δήμο μας,πόσα χρωστάμε…

 

6 σχόλια

  • ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ……Η ΟΡΘΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ……..Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ? ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…?

  • παράδοση στα Σέρβια! Αγαπημένος Χρηστάρας αληθινός ευθύς δείχνει τον εαυτό τους όπως είναι. στα χνάρια του γιατρού!

  • Μπράβο Δήμαρχε, να ξεκινήσει να εκδίδεται “…κανονικός λογαριασμός όπως σε όλους τους κανονικούς Δήμους” …και όχι όπως γίνονταν στον κακόμοιρο ιμιτασιόν Δήμο Σερβίων!

  • Σωστά. Λογαριασμοί σε καλό χαρτί με μετρήσεις προ τετραετιας! Αυτή είναι η ουσία όπως ακριβως είπε ο NIKOS.
    Αχ κε φροντιστα τα ράσα δεν κάνουν τον παπα ούτε οι γονείς το παιδι

  • Κανονικοί δήμοι σημαίνει κανονικός δήμαρχος. Δες τι γράφεις κάθε τρεις και λίγο και βγάλε συμπερασμα

  • Αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, οι υπάλληλοι στην οικονομική υπηρεσία είναι ακριβώς οι ίδιοι και με την ίδια διεύθυνση επτα χρόνια τώρα. Και την εποχή που ήσουν σύμβουλος και πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου. Πώς λοιπόν θα αλλάξει η συνταγη όταν δεν αλλάζεις τα συστατικά; Και γιατί επιβραβεύεις αυτους που εξέδιδαν αυτά τα μπακαλοχαρτα όπως ΕΣΥ λες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.